Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

MOMO 8M könyöktámasz - rózsaszín
3.980 Ft (3.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

MOMO 8M könyöktámasz - rózsaszín

3.980 Ft (3.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: külföldi raktáron

Kényelmes és praktikus könyöktámasz.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: MDLA148532
Szerezhető hűségpontok: 20
Vonalkód: 5906717459214

Leírás

A Momo kiváló kiegészítőket gyárt, amelyek hasznosak a kézápolás során, beleértve a porelszívókat és a praktikus kéztámasztékokat. A márka a termékei nagyszerű kiegészítők a mindennapi munkához. A modellek és praktikus megoldások széles választéka kielégíti a legigényesebb felhasználókat is.

Elengedhetetlen könyöktámasz

A kényelmes MOMO 9M könyöktámasz egy rendkívül praktikus eszköz, amely hatékonyan megelőzi a kézsérüléseket és csökkenti a fáradtságot. Olyan emberek számára készült, akik hosszú órákon át asztal mellett ülve dolgoznak, nélkülözhetetlen a manikűrösök és körömstylistok munkájához. A funkcionális kiegészítő jelentősen javítja a szalonban végzett munka kényelmét. Megfelelő keménységgel és rugalmassággal rendelkezik, s ennek köszönhetően kényelmes alátámasztást biztosít, csökkentve a könyök fáradását .

Stabilitás és kényelem munka közben

A kerek támasz nagy felülete magabiztosságot és stabilitást biztosít munka közben, és megakadályozza a könyök elcsúszását. Kiváló párnázást és kényelmes alátámasztást biztosít, hatékonyan megelőzve a könyök körüli horzsolásokat. A habbetét könnyen alkalmazkodik a könyök formájához, a kellemes tapintású, rózsaszín árnyalatú műbőrből készült huzat pedig a könnyű tisztítást és a termék tartósságát biztosítja. Az alján található csúszásgátló anyag megakadályozza a támasz elmozdulását, ami növeli a stabilitást és a biztonságot használat közben. A kiváló minőségű anyagoknak és a gondos megmunkálásnak köszönhetően a termék még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

Szín: rózsaszín árnyalatai 
Forma: négyzet 
Méret: 16 x 16cm

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.