Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Sakura masszázsfotel Comfort Plus 806 szürke
869.900 Ft (684.961 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sakura masszázsfotel Comfort Plus 806 szürke

869.900 Ft (684.961 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Elektromos, Távirányító, Masszázs, Döntés, Állandó magasság, Lábtámasz állítás, Fűtés

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLAS143082
Szerezhető hűségpontok: 4350
Vonalkód: 5906717449819

Leírás

A Sakura minősége örömet okoz

A Sakura márkát azért hozták létre, hogy a legmagasabb minőségű masszázsfoteleket gyártsák, amelyek még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégítik. A szakemberek által a masszázsmesterekkel folytatott konzultációk alapján kifejlesztett technológia rendkívül sikeres és kielégítő élményt garantál minden alkalommal, amikor valamelyik kifejlesztett üzemmódot bekapcsolja. A Sakura masszázsfotelek egyben ötvözik a kényelmet és az egészséget. Relaxációra és meditációra is kiválóak. A felhasználók Európa-szerte nagyra értékelik őket, és mindegyikük életminőségét és egészségi szintjét javítják.

A Sakura masszázsfotelek mesteri precizitása, a legfejlettebb technológia és a felhasználó teljes kényelme jellemzi. Kiváló választás azoknak, akik a legjobb minőségű, otthonukban vagy munkahelyükön elérhető masszázsra vágynak. A szék szerkezete masszív, a kárpit pedig kiváló minőségű ökobőrből készült.

A Model Comfort 806 egy masszázsfotel, amely számos beépített funkcióval rendelkezik, amelyek közvetlenül a Sakura újonnan kifejlesztett technológiáiból származnak. A beépített Bluetooth hangszóró lehetővé teszi, hogy az Ön számára megfelelő zenét kapcsolja be, így maximalizálja elégedettségének szintjét.

Csak üljön le, helyezze magát kényelembe, és kapcsolja be a barátságos mechanizmust, amely automatikus hátvizsgálatot végez, majd a rendelkezésre álló programok alapján kiválasztja a megfelelő masszázst.

A szék vezérlése nem is lehetne egyszerűbb – a távirányítóját a lehető legtisztább módon tervezték.

A ZERO GRAVITY üzemmód teljes ellazulást biztosít, a szék dőlésszöge pontosan 127°-os szögben lesz beállítva. Ezenkívül beállíthatja az infravörös fűtést, és bekapcsolhatja a Bluetooth zenét az eszközről. Szeretnéd irányítani az időt? Válasszon a 10, 20 vagy 30 perces működés közül.

Konkrét masszázst szeretne választani? 7 mód közül választhat elképesztő teljesítménnyel; dagasztás, ütögetés, shiatsu, kopogás, dagasztás ütögetéssel, kalapálással és vibrációval. Mindegyik feloldja a feszültséget és a stresszt, és elősegíti a megfelelő vérkeringést.

A 22 légzsákkal felszerelt, jó ápolást biztosít az olyan testrészeknek, mint a lábak, karok és vállak.

Az egész széket úgy tervezték, hogy a fejtől a fenékig masszírozzon, masszírozva a hosszú L-alakú úton. Pneumatikus masszázs párnákkal a lábakon és a karokon jelentősen javítja a keringést. Minden fotellel végzett foglalkozás felbecsülhetetlen értékű támogatást nyújt a gerinc és az egész test egészségéhez.

Elsősorban a nap bármely szakában könnyű ellazulásra szolgál, különösen egy fárasztó munkanap vagy edzés után. A masszázsfotel kedvenc társad lehet, és vendégeidnek is örömet szerezhet. Nagyszerű esztétikájával tökéletesen illeszkedik nappalija terébe, vagy irodája elemeként. Az IR fűtési funkció különösen az őszi és téli időszakban lesz hasznos.

A Sakura Comfort 806 masszázsfotelek fekete, szürke, barna és bézs színben kaphatók.

A Sakura Comfort 806 teljes funkcionalitása:

1. Intelligens auto-scan masszázsmechanizmus. 
2. Extra hosszú L alakú masszázsút, amely közvetlenül a fejtől a fenékig vezet. 
3. 7 masszázsmód: dagasztás, ütögetés, shiatsu, kopogás, dagasztás veréssel, kalapácsolás és vibráció. 
4. 6 automatikus masszázsmód, amelyek a kiválasztott testrészeket masszírozzák; 
5. Összesen 22 légzsák állítható intenzitású légmasszázssal, beleértve a láb- és vádlipárnákat; 
6. Az egyetlen elektromos dagasztómasszázs; 
7. GRAVITY ZERO funkció - úgy érzi, mintha lebegne, és nagyobb kényelem és izomkönnyítés tapasztalható. 
8. Előre mozgó ülés funkció (Helytakarékosság, nem kell a széket a faltól elmozdítani bekapcsolás közben). Ez a tökéletes intelligens otthon koncepció működés közben. 
9. Bluetooth zene - kiváló minőségű hangszórók. 
10. Fűtési funkció: a derék és a vádli felmelegítése

Teljesítmény: 130W
Feszültség: ~ 220V / 240V 
Névleges üzemidő: 10, 20, 30 perc

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.