Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Sakura Comfort Plus 806 barna masszázsfotel
928.900 Ft (731.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sakura Comfort Plus 806 barna masszázsfotel

928.900 Ft (731.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Masszázsfotel fűtéssel, irányító képernyővel és zero gravitációs móddal. 6 előre betáplált program, időzítő és szabad program beállítás.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLAS148412
Szerezhető hűségpontok: 4645
Vonalkód: 5906717458668

Leírás

A Sakura masszázsfotelek ellazulást és nagyfokú kényelmet biztosítanak. Ezenkívül nagyszerű módja annak, hogy gondoskodjon egészségéről és jólétéről. A sokféle funkció és a könnyű kezelhetőség a márka székeit kiváló választássá teszi masszázsszalonokba és otthoni használatra egyaránt. Finom kidolgozással készültek, így minden tér esztétikus elemévé válnak. 

Átfogó masszázs a teljes kikapcsolódásért

Az exkluzív Sakura Comfort Plus 806 masszázsfotel egy sokoldalú modell, amely számos funkcióval rendelkezik, hogy átfogó masszázst és kiváló minőségű felhasználói élményt biztosítson. A hátmasszázs fejek és légzsákok mély izomlazítást és általános pihenést garantálnak, ami javítja a vérkeringést, enyhíti az izomfáradtságot és csökkenti a stresszt.

Vezérlőpult HD képernyővel

Az áttekinthető kezelőpanel – amely akár a jobb kartámaszra szerelt fogantyúra helyezhető, akár kézben tartható – egyszerűvé és kellemessé teszi a masszázsfotel használatát. A jól áttekinthető képernyőn nyomon követheti a készülék aktuális működését. Jól láthatóan megjelennek a test azon területei, ahol éppen a masszázst végzi, annak intenzitása, a kezelés időtartama és a kiválasztott program. A panelen szabadon variálhatja a szék beállításait és a masszázsfunkciókat, valamint beállíthatja a kezelés időtartamát, amely 5, 10, 15, 20, 25 vagy 30 percig tarthat. A masszázsfejek és a légzsákok erőssége is könnyedén állítható 5 fokozatban.

Praktikus automata programok

A szék paraméterei egyéni igények szerint állíthatók (Manuális) és 6 programozott automata üzemmóddal rendelkezik különféle effektusokkal. Úgy tervezték, hogy minden lehetséges felhasználói igényt kielégítsen. A szék egyes funkciói gondosan kiválasztott sorrendben kerülnek felhasználásra – a masszázsfejek mozgása, a légzsákok működése, a ZERO GRAVITY üzemmód és a fűtés. A kívánt hatásoktól függően egyszerűen válassza ki a megfelelő módot a vezérlőpulton :
    • Klasszikusok,
    • Helyreállítás,
    • Elengedés,
    • Alvó,
    • Relax,
    • Derék.

Egyéni igényekhez igazítás

A testérzékelő rendszer egy innovatív megoldás, amely páratlan kényelmet és hatékonyságot biztosít a masszázs során. Az intelligens szék felismeri a test alakját, azonosítja a váll helyzetét, magasságát és testtípusát, ami lehetővé teszi a személyre szabott masszázst. Ily módon a fejek nyomásának ereje és mélysége beállítható, teljes kényelmet biztosítva, lehetővé téve a teljes ellazulást , visszaállítva a test és a lélek egyensúlyát.

A hát és a láb alapos masszázsa

A masszázsút a fejekkel 95cm hosszú, lefedi a combot, a feneket, a csípőt, a gerincet és a nyakat. A masszírozó mechanizmus alaposan és kellemesen masszírozza többféleképpen az izmokat. Négy új generációs szilikon masszázsfej, amelyek változó sebességgel mozognak fel-le és oldalra, hatékony hátmasszázst biztosítanak, utánozva az emberi kéz munkáját. Mozgásaik ütögetést, nyomást, préselést és shiatsu masszázst végeznek, ezáltal javítják a test általános állapotát és megszüntetik a fájdalmat. Minden székben végzett masszázs után észrevehetően csökken az izomfeszültség, a test kellemesen ellazul és energikussá válik. A beépített görgős talpmasszírozó akupresszúrás módszereket alkalmaz, működése hatékonyan ellazítja az izmokat, megszünteti a fáradtságot és pozitív hatással van az általános közérzetre.

Hatékony kompressziós masszázs légzsák segítségével

A masszázsfejekkel végzett mechanikus masszázs kiváló kiegészítője a nyirokelvezetést biztosító, a szék különböző zónáiban elhelyezett 28 légzsák segítségével végzett kompressziós masszázs. A légzsákok lüktető mozgása a lábfej, vádli, fenék, kar és vállak területén szabályozza a nyirokáramlást, megkönnyíti a méregtelenítési folyamatot és javítja a vérkeringést. Ez csökkenti a vérnyomást, az izmok jobb oxigénellátást kapnak, és a szervezet könnyebben megszabadul a méreganyagoktól. Az ilyen kezelés megszünteti a feszültséget és kellemes megkönnyebbülést biztosít a nap hátralévő részében . A légzsákok működése a vezérlőpulton állítható.

Nulla gravitációs mód

A ZERO GRAVITY üzemmód kiválasztásával a szék olyan helyzetbe kerül, amely jótékony hatással van a testre. Ennek a funkciónak az inspirációja abból a pozícióból származik, amelyben az űrhajósok rakétakilövés közben vannak, és amelyet úgy terveztek, hogy minimalizálja a testre nehezedő gravitációs nyomást . Ez magában foglalja a szék beállítását úgy, hogy a test súlya egyenletesen oszlik el a teljes felületen. Ez a pozíció jelentősen csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, oldja az izomfeszültséget, javítja a vér- és nyirokkeringést. Ez a legjobb pozíció a masszázs számára, mivel az izmok valóban ellazulnak benne. 

További funkciók a kezelés élvezetesebbé tételéhez

A szék háttámla fűtéssel van felszerelve. Ez a funkció hatékonyan támogatja és kellemesebbé teszi a masszázst, növelve a felhasználó kényelmét. A modell lábtámasza mechanikusan állíthat, így minden felhasználó – magasságtól függetlenül – megtalálhatja magának  a kényelmes masszázspozíciót .

Zene lehetőség masszázs közben

Ahhoz, hogy a masszázsfotel használata még kellemesebb és hatékonyabb legyen, érdemes a megfelelő légkörről gondoskodni. A relaxáló zene segít lazítani a masszázs során. Az a lehetőség, hogy telefonját Bluetooth technológián keresztül a székhez csatlakoztathatja, lehetővé teszi kedvenc hangsávjának lejátszását a kezelés során. A masszázs közbeni nyugodt zene javítja közérzetét, és lehetővé teszi, hogy elszakadjon a mindennapoktól, ami nemcsak a test, hanem a lélek  mély ellazulását is lehetővé teszi.

Elegáns világítás

A modell érdekességei az oldalsó megvilágított elemek, amelyek eleganciát adnak és kellemes hangulatot teremtenek. A megfelelő színű és intenzitású fény modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek, miközben tökéletes, megnyugtató hangulatot teremt a kikapcsolódáshoz. Dekoratív elemként is szolgálnak, felhívják magukra a figyelmet és gazdagítják a szalon dekorációját.

Elegáns masszázsfotel a teljes kikapcsolódásért

Az ergonomikusan kialakított szék megfelelő alátámasztást biztosít a hátnak, a nyaknak és a lábaknak. A kényelmes belseje barna árnyalatú, kellemes tapintású műbőrrel bevont, belül pedig kényelmes, strapabíró habszivaccsal kitöltve, biztosítva ezzel a magas használati kényelmet. Az ilyen anyagok használata a berendezést tartóssá, nedvességállóvá és könnyen tisztíthatóvá teszi. A gondosan elkészített szegélyek stílusos megjelenést kölcsönöznek, a szilárd felépítés pedig hosszú távú használatot garantál. A funkcionális modell esztétikus felülettel és klasszikus színekkel tökéletesen illeszkedik minden belső térbe. A Sakura Comfort Plus 806 masszázsfotel tökéletes kikapcsolódást nyújt bármikor, különösen egy fárasztó nap vagy egy kemény edzés után.

A szék részletes méretei a képen láthatók.
A készlet tartalma: szék, lábtartó, panel LCD kijelzővel, használati utasítás.

Adatok:
Szín: barna árnyalatai
Kárpit anyaga: műbőr
Üléskitöltés: hab
Működési idő állítás: 5, 10, 15, 20, 25 és 30 perc
Teljesítmény: 120 W
Feszültség: 220-240 V
Garancia: 12 hónap
Csomag mérete: 145 ×82×118 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.