Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Sakura masszázsfotel Standard 801 fekete-piros
719.990 Ft (566.921 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Sakura masszázsfotel Standard 801 fekete-piros

719.990 Ft (566.921 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLAS148098
Szerezhető hűségpontok: 3600
Vonalkód: 5906717457043

Leírás

A Sakura masszázsfotelek ellazulást és nagyfokú használati kényelmet biztosítanak. Ezenkívül nagyszerű módja annak, hogy gondoskodjon egészségéről és jólétéről. A sokféle funkció és a könnyű kezelhetőség a márka székeit kiváló választássá teszi masszázsszalonokba és otthoni használatra egyaránt. A részletekre való odafigyeléssel készültek, minden tér esztétikus elemévé válnak.

Átfogó masszázs a teljes kikapcsolódásért

A Sakura Standard 801 masszázsfotel egy olyan modell, amely számos funkcióval rendelkezik, hogy átfogó masszázst és kiváló minőségű felhasználói élményt biztosítson. A hátmasszázs fejek és légzsákok garantálják az izomlazítást és a mély pihenést , ami javítja a vérkeringést, enyhíti az izomfáradtságot és minimalizálja a stresszt.

Egyszerű testreszabás

A testérzékelő rendszer egy innovatív megoldás, amely páratlan kényelmet és hatékonyságot biztosít a masszázs során . Az okosszék felismeri a test alakját, azonosítja a rajta ülő személy vállának helyzetét, magasságát és testfelépítését, így személyre szabott masszázst biztosít. Ez az innovatív megoldás teljes kényelmet biztosít , lehetővé teszi a teljes ellazulást, helyreállítva a test és a lélek egyensúlyát.

Átlátszó vezérlőpanel LCD képernyővel

A jól olvasható kezelőpanel egyszerűvé és kellemessé teszi a szék használatát. A nagyobb kényelem érdekében a jobb kartámaszra szerelt fogantyúra helyezhető vagy kézben tartható. A készülék működése egy átlátszó LCD képernyőn követhető ; Jól láthatóan jelennek meg a test azon területei, ahol az adott pillanatban a masszázst végzik, annak intenzitása, kezelési ideje és a kiválasztott program. A panelen kiválaszthatja a masszázsprogramot, szabadon módosíthatja a szék és a masszázsfunkciók beállításait , beállíthatja az intenzitást, és beállíthatja a kezelés időtartamát, amely 15, 20, 25 vagy 30 percig tarthat .

Automatikus programok a leggyakoribb igényekre válaszul

A szék 4 automatikus üzemmóddal rendelkezik különféle effektusokkal programozva. Úgy tervezték őket, hogy megfeleljenek a felhasználók minden lehetséges igényeinek . Gondosan kiválasztott sorrendben a szék egyedi funkcióit – a masszázsfejek mozgását, a légzsákok működését, a dőlésszöget vagy a fűtést – alkalmazzák. A várható hatásoktól függően egyszerűen válassza ki a megfelelő üzemmódot a kezelőpanelen : 
• Relax mód: Mély ellazulást és nyugalmat tesz lehetővé. Lehetővé teszi, hogy ellazuljon egy hosszú nap után, és hatékonyan csökkentse a stresszt. 
• Frissítési mód: Tökéletes a nap energikus kezdéséhez! Vitalitást, stimulációt és felfrissülést biztosít. 
• Alvó üzemmód: Ez nyugalmat biztosít és megkönnyíti az elalvást. A test lényegesen kevesebb fáradtságot, feszültséget vagy fájdalmat érez. 
• Teljes mód: A szék összes funkcióját érintő, az egész testre kiterjedő intenzív masszázs – a nyaktól a lábig – teljes ellazulást és pihenést garantál.

Nulla gravitációs mód

A dőlésszög állítható , így a szék olyan pozícióba helyezhető, amely jótékony hatással van a testre . Ezt a funkciót az űrhajósok rakétakilövés közbeni helyzete ihlette, és úgy tervezték, hogy minimalizálja a testre nehezedő gravitációs nyomást . A Zero Gravity pozíció magában foglalja a szék elhelyezését úgy, hogy a test súlya egyenletesen oszlik el a teljes felületen. Ez az elrendezés jelentősen csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, oldja az izomfeszültséget és javítja a vér- és nyirokkeringést . Ezt tartják a legjobb masszázspozíciónak, mert az izmok valóban ellazulnak benne.

A hát és a láb alapos masszázsa

A masszírozó mechanizmus alaposan és kellemesen masszírozza többféleképpen az izmokat. Hat fel-le mozgó masszázsfej biztosítja az emberi kéz munkáját utánzó hatékony hátmasszázst. Mozgásaik ütögető, gyúró és nyomó masszázst végeznek , így javítják a test általános hatékonyságát és megszüntetik a fájdalmat. Minden széken végzett masszázs után észrevehető az izomfeszültség jelentős csökkenése , a test kellemesen ellazul és stimulált lesz. A beépített görgős talpmasszírozó akupresszúrás módszereket alkalmaz, működése hatékonyan ellazítja az izmokat , csökkenti a fáradtságot és pozitív hatással van az általános közérzetre.

Hatékony kompressziós masszázs légzsák segítségével

A masszázsfejekkel végzett mechanikus masszázs tökéletes kiegészítője a légzsákok használatával végzett kompressziós masszázs , amely biztosítja az úgynevezett nyirokelvezetést. A lábak, vádli, fenék, kéz és vállak területén a légzsákok lüktető mozgása szabályozza a nyirokáramlást, elősegíti a méregtelenítési folyamatot és javítja a vérkeringést . Így csökken a vérnyomás, jobb az izmok oxigénellátása, és a szervezet könnyebben megszabadul a méreganyagoktól. Az ilyen kezelés megszünteti a feszültséget, és kellemes megkönnyebbülést biztosít a nap további részében. A légzsákok működése a vezérlőpulton állítható.

További funkciók a kezelés élvezetesebbé tételéhez

A szék háttámla fűtéssel van felszerelve . Ez a funkció hatékonyan támogatja és kellemesebbé teszi a feszültségek oldását , növelve a masszázs kényelmét. Ennek a modellnek a lábtámasz-hosszabbítása mechanikusan állítható , így minden felhasználó – magasságtól függetlenül – megtalálhatja a számára kényelmes pozíciót .

Lehetőség zenélni a masszázs közben

Ahhoz, hogy a masszázsfotel használata még kellemesebb és hatékonyabb legyen , érdemes gondoskodni a megfelelő légkörről. A relaxáló zene segíthet ellazulni a masszázs során. A telefon és a szék Bluetooth technológián keresztüli összekapcsolása lehetővé teszi kedvenc hangsávjának lejátszását az eljárás során. A masszázs közbeni nyugodt zene javítja a hangulatot és lehetővé teszi, hogy elszakadjon a mindennapi élettől, ami nemcsak a test, hanem a lélek mély ellazulását is lehetővé teszi.

Atmoszférikus háttérvilágítás

A modell érdekessége az oldalsó megvilágított elemek , amelyek eleganciát adnak és kellemes légkört teremtenek. A megfelelő színű és intenzitású fény modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek, miközben tökéletes, romantikus hangulatot teremt a kikapcsolódáshoz. Dekoratív elemként is szolgálnak , vonzzák a tekintetet és gazdagítják a szoba dekorációját.

Elegáns masszázsfotel a pihenéshez

A szék ergonomikus formája megfelelő alátámasztást biztosít a hátnak, a nyaknak és a lábaknak. A kényelmes széket kellemes tapintású, fekete árnyalatú szintetikus bőr borítja , a belsejét pedig kényelmes, tartós habszivacs tölti ki , így biztosítva a magas használati kényelmet. Az ilyen anyagok használata a berendezést tartóssá, nedvességállóvá és könnyen tisztíthatóvá teszi . A gondosan elkészített szegélyek stílusos megjelenést kölcsönöznek neki, a masszív felépítés pedig hosszú használatot garantál. A funkcionális modell esztétikus felülettel és klasszikus színekkel tökéletesen illeszkedik minden belső térbe. A Sakura Standard 801 masszázsfotel nagyszerű lehetőség a kikapcsolódásra bármikor, különösen egy fárasztó nap vagy egy kemény edzés után.

A szék részletes méretei a képen láthatók. 
A készlet tartalma: szék, panel LCD kijelzővel, kézikönyv.

Adatok:
Szín: fekete, piros és bézs árnyalatok 
Kárpit anyaga: szintetikus bőr 
Üléskitöltés: hab 
Javasolt masszázsidő: 20 perc 
Működési idő beállítása: 15, 20, 25 és 30 perc 
Teljesítmény: 100 W 
Feszültség: 220-240 V

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.