Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Igora Color10 krémhajfesték 9-12 60ml
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Igora Color10 krémhajfesték 9-12 60ml

4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Extra Light Blonde Cendré Ash tartós hajfesték tökéletes ősz haj fedéssel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2682670
Szerezhető hűségpontok: 21
Egységár: 66,67 Ft/ml
Vonalkód: 4045787301052

Leírás

Extra Light Blonde Cendré Ash tartós hajfesték tökéletes ősz haj fedéssel. Az IGORA COLOR10 ideális a tőfestő szolgáltatásokhoz éppúgy, mint általános alkalmazásra rövid és közepesen hosszú hajon. Ugyanaz az eredmény érhető el vele, mint a hagyományos tartós hajfestéssel - mindez csupán 10 perc hatóidővel. Az innovatív Aminosav Hordozó technológia segítségével csodálatos hajszínt, tökéletes fedést és kiváló ápolást biztosít.

Az IGORA ROYAL egyet jelent a kiválósággal, ha a tartós hajfestő szolgáltatásokról van szó, a kínálatában pedig mindent megtalálsz, amire szükséged van, hogy az a colourist légy, aki mindig is lenni akartál

IGORA Üdvözlünk az IGORA világában! Az első Schwarzkopf Professional hajszínváltoztató márka, melyet színspecialisták fejlesztettek fodrászok számára, hogy segítségével valóra válthassák álmaik hajszínét. Az IGORA termékek és szolgáltatások kombinációjával kiemelkedően egyedi hajszíneket készíthetsz. A magával ragadó márka mindent kezedbe ad, a harmonikus natúr árnyalatoktól kezdve, a bűbájos és izgalmas divatárnyalatokig. Az IGORA a magas teljesítményt, a friss inspirációt és az igazi partnerkapcsolatot képviseli.

Főbb előnyök

  • Csokoládé színirány akár 50%-os ősz haj fedéssel

  • Mindössze 10 perces hatóidő

  • Tökéletes ősz haj fedés

  • Hosszan tartó színmegtartás és ragyogó színek

Technológia

AZ IGORA COLOR10 AZ ÁTTÖRÉST JELENTŐ AMINOSAV HORDOZÓ TECHNOLÓGÁVAL DOLGOZIK 1. LÉPÉS A NAGY TELJESÍTMÉNYŰ SZÍNPIGMENTEK az AMINOSAVAKKAL* együtt alkotnak egy AMINOSAV HORDOZÓT. 2. LÉPÉS Az AMINOSAVAK EXPRESSZ-HORDOZÓKÉNT működnek, mivel az aminosavak kémiai szerkezete hasonlít a hajéhoz. Könnyedén behatolhatnak a hajszálakba a színpigmentekkel, ez GYORSABB BEHATOLÁST tesz lehetővé a pigmenteknek. * Az arginin és glicin aminosavak jól ismertek a haj fehérjeszerkezetére gyakorolt stabilizáló és erősítő hatásukról, amitől a haj fényes és kezelhető lesz.

Használat módja

Mindig 1:1 arányban keverjük az IGORA COLOR10 krémfestéket a megfelelő IGORA ROYAL Olaj-Színelőhívó emulzióval. 3% / 10 Vol. a haj sötétebbre festéséhez és a szín felfrissítéséhez, 6%/20 Vol. a szín a színben festéshez és 1 szintű világosításhoz, vagy 9%/30 Vol. a 2 szintű világosításhoz. Száraz, nem megmosott hajra vigyük fel. A kontúrvonal védelmére használjuk az Schwarzkopf Professional Skin Protection bőrvédő krémet. Az IGORA COLOR10-et az olyan gyors hajfestő szolgáltatásokhoz használjuk, mint a tőfestés, rövid haj festése és paneles festéstechnikák. Hatóidő: 10-15 perc - 10 perc: normál-vastag szálú hajra - 15 perc: ellenálló haj és ősz haj fedés A fejbőr elszíneződését megakadályozandó emulgeáljuk a hajfestéket, majd alaposan öblítsük ki. Mossunk a BC pH 4.5 Color Freeze micellás samponnal. Ápoljuk a hajat BC pH 4.5 Color Freeze balzsammal. Kérjük további információért, többek között a hatóidőért, olvasd el a használati utasítást.

Figyelmeztetés

Tartós krémhajfesték BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt vendége haján, ha: -arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, -hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, -ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Szempilla és szemöldökfestésre nem használható. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Védőkesztyű viselése kötelező!

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Glyceryl Stearate SE,Ammonium Hydroxide,Ceteareth-20,Octyldodecanol,Sodium Laureth Sulfate,Sodium Cetearyl Sulfate,Glycine,Ethanolamine,Oleic Acid,Parfum (Fragrance),Glycerin,Sodium Sulfite,Tetrasodium EDTA,Carbomer,Toluene-2,5-Diamine Sulfate,Potassium Hydroxide,Sodium PCA,Resorcinol,Ascorbic Acid,Arginine,Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate,Sodium Sulfate,Propylene Glycol,Geraniol,Benzoic Acid,m-Aminophenol,2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate,Moringa Oleifera Seed Extract (Moringa Pterygosperma Seed Extract),Chlorphenesin,Citric Acid,Methylparaben,Ethylparaben,Benzyl Alcohol,CI 77891 (Titanium Dioxide)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Típus Klasszikus