Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Termék címkék:
7-42 7/42 Igora Igora Royal Schwarzkopf
Igora Royal krémhajfesték 7-42 60ml
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Igora Royal krémhajfesték 7-42 60ml

4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Medium Blonde Beige Ash tartós krémhajfesték 70%-ig terjedő ősz haj fedéssel. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2836039
Szerezhető hűségpontok: 21
Egységár: 66,67 Ft/ml
Vonalkód: 4045787556223

Leírás

Medium Blonde Beige Ash tartós krémhajfesték 70%-ig terjedő ősz haj fedéssel. A hajfesték mindenféle festési technikához használható. Bézs-hamu színirányt biztosít. Az IGORA ROYAL High Definition Technológia magas minőségű pigment mátrixokat használ a legtisztább tónusok, a tincshű eredmény, intenzív színek és a maximális ősz haj fedés eléréséhez.

Az IGORA ROYAL egyet jelent a kiválósággal, ha a tartós hajfestő szolgáltatásokról van szó, a kínálatában pedig mindent megtalálsz, amire szükséged van, hogy az a colourist légy, aki mindig is lenni akartál

IGORA ROYAL - IGAZI SZÍNEK MAGAS MINŐSÉGBEN Színspecialisták fejlesztették fodrászoknak, az IGORA ROYAL az igazi színeket képviseli: igazi teljesítmény, igazi inspiráció, igazi társ. Igazi alkotásokat hozhatsz létre vele, tincshű eredményekkel, fokozott intenzitással és maximális ősz haj fedés segítségével. Az IGORA ROYAL teljes megbízhatósággal szolgálja az egyedi kinézetet - minden körülmények között.

Főbb előnyök

  • Semlegesíti a meleg árnyalatokat

  • Technikai mixtone

  • Az IGORA ROYAL High Definition Technológia magas minőségű pigment mátrixokat használ a legtisztább tónusok, a tincshű eredmény, intenzív színek és a maximális ősz haj fedés eléréséhez.

Technológia

Az IGORA ROYAL High Definition Technológia magas minőségű pigment mátrixokat használ a legtisztább tónusok, a tincshű eredmény, intenzív színek és a maximális ősz haj fedés eléréséhez.

Használat módja

IGORA ROYAL árnyalatokhoz adható. -Semlegesítés 8-9-es hajalapokon: használjunk a festékkrém max. 5%-ával megegyező mennyiséget. -Semlegesítés 6-7-es hajalapokon: használjunk a festékkrém max. 15%-ával megegyező mennyiséget. -Semlegesítés 1-5-ös hajalapokon: használjunk a festékkrém max. 25%-ával megegyező mennyiséget. Például: 60 ml 6-0 + 9 ml 0-22 + 69 ml IGORA ROYAL Olaj-színelőhívó emulzió. Kérjük, további információért olvassa el a használati utasítást.

Figyelmeztetés

Tartós krémhajfesték BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt vendége haján, ha: -arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, -hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, -ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Szempilla és szemöldökfestésre nem használható. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Védőkesztyű viselése kötelező!

4045787556148

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Ammonium Hydroxide,Glyceryl Stearate SE,Ceteareth-20,Octyldodecanol,Sodium Laureth Sulfate,Sodium Cetearyl Sulfate,Toluene-2,5-Diamine Sulfate,Oleic Acid,Parfum (Fragrance),Glycerin,Sodium Sulfite,Resorcinol,Carbomer,Polyquaternium-39,Ethanolamine,Etidronic Acid,Potassium Hydroxide,Ascorbic Acid,2-Methylresorcinol,Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate,Sodium Sulfate,Linalool,Propylene Glycol,m-Aminophenol,2-Amino-3-Hydroxypyridine,2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate,Benzoic Acid,Sodium Benzoate,1-Hydroxyethyl 4,5-Diamino Pyrazole Sulfate,Moringa Oleifera Seed Extract (Moringa Pterygosperma Seed Extract),Chlorphenesin,Citric Acid,Methylparaben,Ethylparaben,Benzyl Alcohol,CI 77891 (Titanium Dioxide)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Típus Klasszikus