Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Igora Zero Amm ammóniamentes  krémhajfesték 7-42 60ml
4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Igora Zero Amm ammóniamentes krémhajfesték 7-42 60ml

4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

A 100%-ban ammóniamentes IGORA ZERO AMM egy tartós festékkrém, amelyet bármely színváltoztató technikához használhatsz, kompromisszumok nélkül! 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2895989
Szerezhető hűségpontok: 21
Egységár: 70,00 Ft/ml
Vonalkód: 4045787959413

Leírás

A 100%-ban ammóniamentes IGORA ZERO AMM egy tartós festékkrém, amelyet bármely színváltoztató technikához használhatsz, kompromisszumok nélkül! Az ammóniamentes, Phytolipid Technológiával gazdagított formula a speciális pigmentkombinációk és a természetes mikronizált olajok elegyének erejével a hajba zárja a pigmenteket a hosszan tartó, természetes hatású, tincshű eredmények érdekében - kellemetlen ammóniaszag nélkül.

Az IGORA a válasz a kérdésedre, ha teljes biztonságban szeretnéd elvégezni az összes tartós hajfestéket igénylő szolgáltatást. Mindent a rendelkezésedre bocsátunk, hogy azzá a coloristtá válhass, aki mindig is lenni akartál!

Főbb előnyök

  • Ammóniamentes tartós hajfesték

  • Természetes, tincshű eredmények

  • Zéró ammónia. Zéró kompromisszum.

  • 100%-os ősz haj fedés

Technológia

A Phytolipid Technológiát tartalmazó IGORA ZERO AMM a speciális pigmentmixeknek és a természetes mikronizált olajoknak köszönhetően hosszan tartó eredményeket biztosít.

Használat módja

A tartós festékkrémet 1: 1(1: 2 1 arányban keverd a 3% |10 Vol., 6% | 20 Vol. vagy 9% | 30 Vol. erősségű IGORA ROYAL Olaj Színelőhívóval. Mindig viselj védőkesztyűt, és vidd fel a Schwarzkopf Professional Skin Protect krémet a kontúrvonalra, a Schwarzkopf Professional Scalp Protect szérumot pedig a fejbőr védelmének érdekében. Nedves előzetesen nem megmosott hajra vidd fel. Használd a Az IGORA ZERO AMM-árnyalatokat a gyors felvitelhez, például tőfestéshez, rövid hajon vagy részleges színelhelyezéshez. Hatóidő: 30-45 perc Habosítsd fel, majd öblítsd ki alaposan. Mosd meg a hajat a Bonacure Color Freeze vagy Fibre Clinix Vibrancy samponokkal, majd stabilizáld a Schwarzkopf Professional Hair Sealerrel. Az otthoni fenntartáshoz használd a Bonacure Color Freeze vagy Fibre Clinix Vibrancy termékeket. A részletes információkért kérjük, töltsd le a használati útmutatót.

Figyelmeztetés

Kizárólag professzionális használatra. A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük, mindig olvasd el és tarts be az utasításokat. A terméket 16 év alatti személyek nem használhatják. Az ideiglenes „fekete henna” tetoválások növelhetik az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát. Ne használja a terméket, ha: – bőrkiütései vannak az arcán vagy érzékeny, irritált vagy sérült a fejbőre – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt a hajfestést követően – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt az ideiglenes „fekete henna” tetoválást követően Gyermekektől távol tartandó. Szembe ne kerüljön. Ha ez mégis megtörténne, azonnal öblítse ki. Szemöldök és szempilla festéséhez nem használható. A felvitelt követően alaposan öblítsük ki. Mindig viselj védőkesztyűt. Tartsa nyilván a használt terméket (árnyalat száma, vonalkód).

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Ethanolamine, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Glycerin, Octyldodecanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cocamidopropyl Betaine, Chondrus Crispus Powder (Carrageenan), Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Sodium Sulfite, Resorcinol, Sodium Chloride, Caramel, Sodium Sulfate, 2-Methylresorcinol, m-Aminophenol, 2-Amino-3-Hydroxypyridine, 2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate, 1-Hydroxyethyl 4,5-Diamino Pyrazole Sulfate

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Típus Ammónia mentes