Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Phyris See Change Moisture Refill  50ml Frissítő, mélyhidratáló krém
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Phyris See Change Moisture Refill 50ml Frissítő, mélyhidratáló krém

29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

A megújult és mélyen hidratált bőrért.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2830209
Szerezhető hűségpontok: 150
Egységár: 599,80 Ft/ml

Leírás

A 24 órás ápolást biztosító PHYRIS Moisture Refill friss textúrája miatt a bőrt mélyen hidratálja. A Makroalga eszencia aktiválja a bőrsejtek a megújulását. Ennek következtében a bőr képes megvédeni magát a korai öregedéstől és a környezet káros hatásaitól. A kapszulázott Depot Hyaluronsav fokozatosan hidratálja a bőrt. A bőr mélyen hidratált, friss és puha lesz. PHYRIS Moisture Refill - láthatóan megújult, mélyen hidratált bőrt eredeményez.

Otthoni alkalmazása:

A bőr letisztítása, a SOMI felvitele és a megfelelő szemápolás után vigyen fel mogyorónyi mennyiséget az arcra, nyakra és dekoltázsra.

Kiszerelés: tégely

Főbb hatóanyagok: Blue Evolution Essences, Depot Hyaluronsav


Tipp: A mély hidratáló hatásának köszönhetően a SEE CHANGE MOISTURE REFILL tökéletesen gondoskodik minden olyan bőrről, amely hajlamos a szárazság okozta bőr feszülésre, és előnyben részesít egy friss és hűvös textúrát.

összetevők

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Isononanoate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Cetyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Behenyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Sucrose Palmitate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Orbignya Oleifera Seed Oil, Isopropyl Myristate, Sodium Stearoyl Lactylate, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Undaria Pinnatifida Extract, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Alteromonas Ferment Extract, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Limonene, Phenethyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Parfum (Fragrance)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.