Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Dr. Spiller Hydro Marin krém 50ml
21.499 Ft (16.928 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Dr. Spiller Hydro Marin krém 50ml

21.499 Ft (16.928 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Különleges tengeri hatóanyagot tartalmazó krém igényes bőrre, nappali és éjszakai használatra.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 112207
Szerezhető hűségpontok: 108
Egységár: 429,98 Ft/ml

Leírás

Különleges tengeri hatóanyagot tartalmazó krém igényes bőrre, 24 órás hatóanyagú krém, nappali és éjszakai használatra, extra hidratáltság a tengervíz segítségével. A barna alga erősíti az immunrendeszert, és támogatja a sejt aktivitását.

PH értéke megegyezik a tenger vizével.

A koncentrált ásványianyag-bevitellel rendelkező Dr. Spiller Hydro-Marin® krém élénkíti az anyagcserét, belülről kifelé tisztítja a bőrt, és látható öregedésgátló hatást kínál. A kiváló minőségű összetevők tisztítják , míg a hínár értékes nedvességet biztosít. Az eredmény egy világos, friss és kiegyensúlyozott arcszín.

Értékes tengeri hatóanyagok

A tengeri moszat – ásványi anyagokban, nyomelemekben és aminosavakban gazdag – támogatja a bőr fontos funkcióit és erősíti az immunrendszert. Jól hidratált, a bőrt megtisztítják és védik az életkorral kapcsolatos változásoktól. Az eredmény egy világos arcszín, amely frissességet és rugalmasságot nyer. A bőr ásványi egyensúlyát a benne lévő tengeri sókoncentrátum egészíti ki. Értékes ásványi anyagokkal a tengeri só serkenti az anyagcserét, mivel csak egy jól működő bőranyagcsere képes optimálisan hasznosítani mind a bőr saját, mind a külső hatóanyagait, ugyanakkor véd a szennyeződések ellen. A bőr megkönnyebbül és visszanyeri rugalmasságát.

Védelem és rugalmasság

Az olívaolajból nyert szkvalán nagyon hasonlít az emberi bőr faggyújához, amely felelős a kiegyensúlyozott hidrolipid filmért. Ezért optimálisan alkalmazkodik a bőrhöz, és stabil védőhéjat képez a bőrfelületen. A külső hatások, például a megközelítési baktériumok és a baktériumok megbízhatóan védettek ennek a héjnak köszönhetően, és a bőr visszanyeri természetes rugalmasságát. A szabad gyökök elleni aktív védelmet – a ráncok kialakulásának egyik fő oka – az E-vitamin biztosítja, amely szintén benne van. Megvédi a sejteket a negatív változásoktól és hatékonyan megakadályozza a bőr korai öregedését.

Hatóanyagok

Tengeri moszat, tengeri sókoncentrátum, szkvalán, E-vitamin

Ajánlott bőrtípus:

  • Normál,
  • Száraz

Funkció:

  • Bőrfiatalítás,
  • Hidratálás,
  • Nedvességmegőrzés,
  • Regenerálás,
  • Regenerálás,
  • Vitalizálás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.