Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Phyris See Change Beauty Sleep 50ml Éjszakai ápoló bőrszerkezet-helyreállító hatással
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Phyris See Change Beauty Sleep 50ml Éjszakai ápoló bőrszerkezet-helyreállító hatással

29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Megújító és fiatalító hatás egy éjszakán keresztül.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 7033
Szerezhető hűségpontok: 150
Egységár: 599,80 Ft/ml
Vonalkód: 4043842070332

Leírás

PHYRIS SEE CHANGE Beauty Sleep:

Fiatalító és bőrszerkezet megújító gondoskodás, amely aktiválja a sejtek védelmét egyik napról a másikra. Sima textúrájával kiegyenlíti a bőr egyenletlenségeit. A Sealift hatóanyag azonnal megemeli a bőrt és feltölti a finom ráncokat. Ennek eredményeként a bőr azonnal simább és fiatalabb lesz. A Blue Microalgae Extract finomítja az ráncokat és növeli a bőr feszességét és sugárzását. A Poly Plankton kivonat sejtmegújító hatású, sima bőrt eredményez. PHYRIS BEAUTY SLEEPING CREAM - fiatalabb bőr, simább bőrszerkezet.

Otthoni alkalmazása:

A bőr letisztítása, a SOMI felvitele és a megfelelő szemápolás után vigyen fel mogyorónyi mennyiséget az arcra, nyakra és dekoltázsra.

Kiszerelés: tégely

Főbb hatóanyagok: Blue Evolution Eszenciák, Kék Mikroalga Kivonat, Poli Plankton kivonat

SEE CHANGE Beauty Sleep egy egyedülálló éjszakai ápolás, amely alvás közben intenzíven aktiválja a sejtek megújulását, és így minden PHYRIS termék tökéletes kiegészítője.

összetevők

Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Oleyl Erucate, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, Cetearyl Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Dimethicone, Maris Aqua (Sea Water), Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Undaria Pinnatifida Extract, Saccharide Isomerate, Alteromonas Ferment Extract, Phenethyl Alcohol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Parfum (Fragrance)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.