Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Phyris Retinol Cream Reach 50ml
27.990 Ft (22.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Phyris Retinol Cream Reach 50ml

27.990 Ft (22.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Gazdag, 24 órás revitalizáló krém nagyon száraz és stresszes bőrre.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2363459
Szerezhető hűségpontok: 140
Egységár: 559,80 Ft/ml

Leírás

A PHYRIS Retinol Cream Rich:

Krémes W/O emulzió a gazdag hidratálásért. 3-as retinol tartalmának, köszönhetően hatékonyan csökkenti a ráncokat, frissíti a kollagén rost hálózatot és hidratálja a bőrt. Hozzáadott Lipid Complex tartalma gazdag természetes olajokban, melyek táplálják a bőrt, valamint megóvják azt a nem kívánatos vízvesztéstől, így őrizve meg hidratációját.

A Retinol alkalmazása gazdag víz / olajban emulzió kellemes érzést nyújt a bőrnek. PHYRIS Retinol Krém Rich csökkenti a ráncok és a barázdák mélységét egy fiatalos bőr érdekében.

Otthoni alkalmazás:

Reggel és este a bőr letisztítása és a megfelelő SOMI felvitele, valamint a szemápolás után, oszlasson el egy mogyorónyi mennyiséget az arc, nyak és dekoltázson.  

Kiszerelés: Tégely

Főbb hatóanyagok: Kapszulázott Retinol, A-vitamin, Retinol-Ekvivalens, Természetes A-vitamin, Lipidkomplex

Klasszikus A vitamin: az egyik legkiválóbb hatóanyag a bőrt alkotó sejtek megfrissítéséhez a megújító folyamatok energizálásához. Csökkenti a környezeti stressz okozta károsodásokat. Hatékony ránctalanító, anti-aging hatóanyag.

Természetes A vitamin: ez a valódi őszibarackból nyert formula kiváló szabadgyök fogó  és revitalizáló. Megfrissíti a bőrt és selymes tapintásúvá varázsolja. Segít csökkenteni a korai öregedés jeleit.

Liposzómába ágyazott A vitamin: fokozza a bőr kollagén rost hálózatának regenerációját, valamint az irha tömörségét. Ránctalanító és bőrsimító hatású.

Niacinamide (24 órás hatású retinol formula):  szinergikusan erősíti a 3-as Retinol (Triple A) hatását és fenntartja aktivitásukat a nap minden szakában. 24 órás hatásával erősíti a bőrbarriert, csökkenti a ráncokat és normalizálja az öregedést kísérő bőr pigmentálódást az UV fény okozta károsodások csökkentésével.

E-vitamin: kiváló antioxidáns. Csökkenti a sejtek oxidatív stressz okozta károsodását, valamint a szabadgyökök képződését. Értágító hatása révén fokozza a szövetek vérellátását.

Lipid Complex: speciális bőrvédő komplex, mely természetes olajok és egyéb összetevők révén segíti a bőr hidrolipid filmköpenyének fenntartását, ezáltal előzve meg a nemkívánatos vízvesztést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.