Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Termék címkék:
hajhab osis rugalmas tartás
Osis Air Whip hajhab 200ml
4.700 Ft (3.701 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Osis Air Whip hajhab 200ml

4.700 Ft (3.701 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Javítja a haj kezelhetőségét a beszárítás során, továbbá védi a hajat a hő okozta sérülésektől az OSiS Air Whop egy rugalmas, enyhe tartású hajhab, amely a tartás erősségének növeléséhez egymásra is rétegezhető, kellemetlen ragadósság nélkül.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2873915
Szerezhető hűségpontok: 24
Egységár: 23,50 Ft/ml
Vonalkód: 4045787936414

Leírás

Javítja a haj kezelhetőségét a beszárítás során, továbbá védi a hajat a hő okozta sérülésektől - az OSiS Air Whop egy rugalmas, enyhe tartású hajhab, amely a tartás erősségének növeléséhez egymásra is rétegezhető, kellemetlen ragadósság nélkül.

Az OSiS+ az egyik legkreatívabb frizura-alapú styling termékcsalád, mely kitolja a hajformázás határait. A magas teljesítményű, innovatív kínálat különleges állagú termékei képessé tesznek teljesen egyedi hajstílusok megalkotására. Az OSiS+ inspirációja a holnap trendjeit viszi a szalonba, még mielőtt felkapottá válnának.

Főbb előnyök

  • Enyhe tartás

  • Hidratált hajérzet

  • Egymásra rétegezhető volumen a tartás mértékének növeléséhez

  • Erősítő és ápoló formula

Használat módja

Használat előtt alaposan rázd össze a terméket. A felvitel során tartsd fejjel lefelé. Nedves hajra vidd fel, majd szárítsd meg. Hullámos textúrákon szárítsd meg a levegőn a definiáltabb összhatásért. A termék rétegezésével növelhető a tartás mértéke.

Figyelmeztetés

Veszély. Rendkívül gyúlékony hajhab. A tégelyben túlnyomás uralkodik. Ne helyezd forró víz vagy radiátor, kályha és egyéb hőforrás közelébe. Ne lyukassza ki vagy égesse el a tartályt, és ne tárolja 50°C/122°F feletti hőmérsékleten. Ne használja nyílt láng vagy szikra (vagy más gyújtóforrás) jelenlétében. Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki, ne égesse meg és ne égesse el a tartályt, még használat után sem. Ne tárolja közvetlen napfényben. Hő hatására felrobbanhat. Szembe ne kerüljön. Kizárólag az utasításnak megfelelően használja. Ne lélegezze be szándékosan. A flakon tartalmának szándékos koncentrálásával és belélegzésével történő szándékos visszaélés káros vagy végzetes lehet. Jól szellőző helyeken használja. Gyermekektől távol tartandó. Csak teljesen kiürített állapotban szabad újrahasznosítani.

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau), Butane, Propane, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cellulose, Polyquaternium-11, Panthenol, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, Linalool, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Limonene, Phenoxyethanol, Serine, Threonine, Arginine HCl, Geraniol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Methyl Benzoate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.