Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Glow L03 asztali lámpa - fehér
28.800 Ft (22.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Glow L03 asztali lámpa - fehér

28.800 Ft (22.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Tökéletes megvilágítást és kiemelkedő megoldást kínál biztosít minden munkához.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: GLA148448
Szerezhető hűségpontok: 145
Vonalkód: 5906717458804

Leírás

A GLOW márkájú termékek professzionális világítás, amelyek javítják a szolgáltatások teljesítményét mind a szépségszalonokban, mind az orvosi rendelőkben. A precíz munkához szükséges speciális lámpák széles választékát kínálja, beleértve az UV/LED és kezelőlámpákat is.

Árnyék nélküli kozmetikai lámpa

A praktikus , asztallapra szerelhető Glow L03 kezelőlámpa egyedi, átalakítható fejjel és állítható kerettel van felszerelve. Kiváló megvilágítást biztosít a pontosságot igénylő kezelések során. Számos szalonban használható, ahol a megfelelő fény jelentősen befolyásolja a nyújtott szolgáltatások minőségét, mint például szempilla hosszabbítás, körömformázás, szépségkezelések, tetoválás vagy smink. Tökéletes a közösségi médiához való anyagok előkészítésére is – fényképezésre vagy videózásra. 

Innovatív, állítható fej

A lámpa megkülönböztető jellemzője a karokkal ellátott fej, amely 215°-os tartományban függőlegesen el tud mozogni, amely ötvözi az izgalmas dizájnt és a magas funkcionalitást. A LED szalaggal töltött profil árnyékmentes megvilágítást biztosít a kezelési területen, ami garantálja a szolgáltatások kényelmét és az egyéni igényekhez való könnyű alkalmazkodást. A lámpa kiválóan alkalmas a kezelések hatásainak fényképezésére, bemutatásuk alátámasztására is. A panel áttetsző felülete eloszlatja a fényt, így a lámpa nem sérti a szemet. A megfelelő paraméterek, valamint a fény színének és intenzitásának beállítási lehetősége biztosítja a látott színek tökéletes visszaadását, ami csökkenti a szem fáradását a hosszú távú munkavégzés során. Ezenkívül a széles mozgási tartományú forgatható fej lehetővé teszi a világítás optimális beállítását az Ön preferenciáinak és az adott pillanatban végzett szolgáltatásnak megfelelően.

Széles testreszabási lehetőségek

Az állvány és a lámpafej mozgatható részei által kínált jelentős potenciál lehetővé teszi, hogy a munkaterület megvilágítását az elvégzendő eljárásnak megfelelően szabadon állítsa be. Az állvány helyzete könnyen állítható a kar négy ízületének, széles mozgási tartományának és a 360°-ban forgatható állványtalpnak köszönhetően. Ez lehetővé teszi a fej helyzetének egyszerű beállítását a felhasználó egyéni igényeihez és az elvégzett szolgáltatás típusához, biztosítva a munkaterület kiváló megvilágítását .

Állítható szín és intenzitás

A fény színe és intenzitása fokozatosan állítható a fejen található érintőpanel segítségével. A szabályozásnak 5 fokozata van mind színhőmérséklet (hideg-semleges-meleg), mind fényintenzitás tekintetében. Fokozatmentesen is beállítható , ami nagyszerű lehetőségeket kínál a világítás igazítására az Ön igényeihez. A lámpa érzékelővel ellátott amely automatikusan beállítja a fényerősséget a környezeti fényerő alapján.

Modern dizájn és funkcionalitás

A klasszikus fehér árnyalatú állvány egyszerű formája és matt felülete elegáns megjelenést kölcsönöz neki , és a lámpát szinte bármilyen belső térben jól mutat. A munkalapra való egyszerű felszerelés a satuszerű fogantyúval lehetséges , melynek maximális nyílása 6,3 cm – ez a legtöbb asztallaphoz megfelelő lesz .

A részletes méretek a képen láthatók. 
Figyelem. Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat, és megfelelően telepítse a terméket. 
A készlet tartalma: lámpa, tápkábel, keret, satutartó, használati utasítás.

Adatok:
Keret színe: fehér árnyalatai 
Fényszín: 3000-6500 K 
Fényáram: 1200-1340 LM 
Maximális fogantyúnyílás: 6,3 cm 
Kábelhossz: 2 m 
Teljesítmény: 24 W 
Lámpa bemeneti feszültsége: 24 V 
Bemeneti feszültség: 220- 240 V 
Garancia: 12 hónap

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban a mindenkori importőr saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.