Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Syis aminokomplex ampullák 10x3ml
5.299 Ft (4.172 Ft + ÁFA)
Menny.:cs

Syis aminokomplex ampullák 10x3ml

5.299 Ft (4.172 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Jelentősen javítja a bőr hidratáltságát, erősíti a védőréteget, hatékony és hosszan tartó védelmet biztosít. A B5 provitamin tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: Syis142680
Szerezhető hűségpontok: 27
Egységár: 176,63 Ft/ml
Vonalkód: 5906717448973

Leírás

AMINOKOMPLEX AMPULLÁK

Aminokomplex ampullák az intenzív hidratálást és simítást igénylő bőr számára. A rendkívül hatékonyan kiválasztott aminosav tartalmának köszönhetően a készítmény az NMF-et (Natural Moisturizing Factor) utánozza. A természetes eredetű vízmentes betain kivonat és a hialuronsav jelentősen javítja a bőr hidratáltságát, erősíti a védőréteget, hatékony és hosszan tartó védelmet biztosít. A B5 provitamin tartalmának köszönhetően az ampullák nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Jellemzők: Hialuronsavval, Fehérítés C-vitaminnal, Lifting Tripeptid Viper, Normalizálás, Vitamin koktél, Csiganyálka Helix kivonattal, Amino komplex, Revitalizáló

Aktív összetevők:


Panthenol
Panthenol, B5 provitamin. A B-vitamin minden élő bőr- és szőrsejtben megtalálható. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatait. Sima érzetet ad a bőrnek. Gyógyító, nyugtató és hidratáló tulajdonságokkal rendelkező összetevő. Könnyen behatol a bőrbe, csökkenti a hámrétegen keresztüli vízveszteséget és hatékonyan hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi. Hasznos a sebek és kisebb bőrsérülések gyógyulásában, valamint a hegek kezelésében.


Nátrium-laktát
A nátrium-laktát - a természetes hidratáló faktor (NMF) egyik vegyülete, erős hidratáló hatású, behatol a bőr szarurétegébe, puhítja és megtartja a nedvességet. Minden bőrtípusra ajánlott, különösen száraz és vízhiányos. Antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.


Nátrium-hialuronát
A hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló összetevő. Növeli a szövetek rugalmasságát (epidermisz, kollagén és elasztin rostok). Serkenti a hám és az irha regenerálódását. A hialuronsav mennyiségének csökkenése a bőr kiszáradásának és ráncosodásának egyik oka. Egyedülálló tulajdonsága a magas vízmegkötő és -megtartó képesség. A jól hidratált hám simává, feszessé, rugalmassá válik, és fokozza a hatóanyagok bejutását a bőrbe.


Nátrium PCA
A piroglutaminsav nátriumsója – olyan anyag, amely nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Gondoskodik a bőr és a haj megfelelő hidratáltságáról, része az NMF - természetes hidratáló faktornak, megakadályozza a túlzott mennyiségű víz elvesztését a bőrből, könnyen behatol a hám megfelelő rétegeibe, védőfóliát hoz létre a bőrön, kisimítja, táplálja, hidratálja, egészséges fényt kölcsönöz a bőrnek, láthatóan puhítja a hámréteget.


PCA
piroglutaminsav - higroszkópos összetevő, amely képes megkötni a vizet. Ezenkívül az NMF összetevője, a bőrben található természetes hidratáló faktor. Fő felhasználása a víz bőrön keresztüli kijutásának korlátozása azáltal, hogy védőfóliát hoz létre a felületén. Megakadályozza a kozmetikai massza kiszáradását is.


Prolin
A prolin egy endogén aminosav, kulcsszerepet játszik a kollagén termelésben. A kozmetikában erős öregedés- és ránctalanító hatása van: feszesíti, feszesíti és tonizálja a bőrt, megújítja a kollagénrostokat, csökkenti a megereszkedettséget és javítja az arc oválisát; megszünteti a striákat és csökkenti a ráncokat. Erősen hidratál: vízzel érintkezve a legnagyobb vízmegkötő képességgel rendelkezik (az aminosavak közül).


Arginin
L-arginin – barna cukorból nyert aminosav; növeli a karbamid szintjét a bőrben (erősebben, mint a külsőleg alkalmazott karbamid). Növeli az epidermisz hidratáltságát, erősíti a lipid gátat, puhítja, gyógyítja és csillapítja az irritációkat, ránctalanító és simító tulajdonságokkal rendelkezik.


Lizin HCL
Lizin - aminosav, hidratáló, tápláló anyag, antioxidáns. Serkenti a fehérjeszintézist a bőrben, serkenti a haj növekedését, kondicionálja, hidratálja, kisimítja és erősíti a bőrt és a hajat. Ránctalanító tulajdonságokkal rendelkezik, erősíti az érzékeny és allergiás bőrt.


Treonin
α-amino-β-hidroxi-vajsav, szerves kémiai vegyület, elektromosan semleges exogén aminosav. Serkenti a fehérjék, a kollagén és az elasztin szintézisét a bőrben, ránctalanító tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza a feszesség és rugalmasság elvesztését, erősíti a bőr ellenálló képességét a külső tényezőkkel és allergénekkel szemben. Bőr- és hajsimító és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik.

Glycin Glycin
- Fehérje alifás és endogén aminosav. A szervezetben fordul elő, a kollagén egyik összetevője, és neurotranszmitterként működik. Ránctalanító és akne elleni kozmetikumokban használt összetevő. Regenerálja a bőrt, világosító, hidratáló és erősítő hatású.

Alanin
Alanin - az egyik aminosav. Hidratáló, tápláló és bőrfeszesítő hatással bír, kisimítja és puhítja a hámréteget. A kozmetikában maszkoló anyag is, megszünteti a nem kívánt szagokat.

Betain
Betain - erősen hidratáló hatású hidrofil vegyület, természetes aminosav, mely csodálatos hidratáló és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. Többek között a bőrirritációk csillapítására szolgál, például kémiai hámlasztás után. Védi a sejtmembránokat, és mindenekelőtt képes megkötni a vizet – ebből fakad hidratáló tulajdonságai. A betaint egyre gyakrabban használják a kozmetikumok gyártásában, különösen érzékeny és száraz bőrre.

Szerin
A szerin egy gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező aminosav. Felgyorsítja a bőr regenerálódását és aktiválja a kollagéntermelést. Hidratáló hatása van. Ezenkívül a hajápolási termékekben antisztatikus hatása van, semlegesíti a felületi elektromos töltést, megakadályozza a statikus elektromosságot és megkönnyíti a fésülést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.