Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Phyris Hyaluron Sensation Caps 32db Rácfeltöltő hatású hyaluronsav kapszula
18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Menny.:cs

Phyris Hyaluron Sensation Caps 32db Rácfeltöltő hatású hyaluronsav kapszula

18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Menny.:cs
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Intenzív rácfeltöltő kapszulák koncentrált hialuronsavval a sima bőrért.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 1067485
Szerezhető hűségpontok: 95
Egységár: 593,44 Ft/db

Leírás

Pillanatok alatt nedvességgel látja el a bőrt. A szárazság okozta ráncok jelentősen csökkennek, belülről töltődnek fel. A hyaluronsav azonnal felszívódik és gondoskodik a bőr hidratációjáról. A nedvességraktárak gyors feltöltése bársonyosan sima bőrérzetet ad. A hialuronsav segíti a bőr rugalmasságát és megelőzi az újabb ráncok kialakulását. Még a vízhiány okozta finom ráncok is jelentősen csökkennek, azáltal hogy belülről feltöltik a bőrt. A bőr friss és feszes lesz néhány perc alatt.

Otthoni alkalmazás: A bőr letisztítása után reggel és este a megfelelő SOMI felvitele után vigyen föl egy kapszulát körkörös mozdulatokkal az arc, a nyak és dekoltázs bőrére a szemkörnyék kihagyásával. Majd fejezze be a bőtípusnak megfelelő arcápoló krémmel. VIGYÁZAT: csak külső használatra! Gyerekektől elzárva tartandó!

Kiszerelés: tégely

Főbb hatóanyagok: Filler Hyaluronsav

Tipp:

  1. Ideális make-up alap. A nyári időszakban különösen ajánlott otthoni ápolásra.

  2. A nyári hónapokban vagy azt követően különösen ajánlott a PHYRIS Hyaluron Sensation Caps-ot használnii a bőr nedvességtartalmának pótlására.

összetevők

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Parfum (Fragrance)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.