Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

PHYRIS FoREST Elixir - Vitalizáló, simító hatású szépség elixír
17.590 Ft (13.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PHYRIS FoREST Elixir - Vitalizáló, simító hatású szépség elixír

17.590 Ft (13.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Vitalitás. Fiatalság. Ragyogás.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: PH7199
Szerezhető hűségpontok: 88
Egységár: 586,33 Ft/ml

Leírás

Egy friss erdei séta a bőröd számára. A FoREST Elixir revitalizálja a bőrt és friss érzetet kölcsönöz. A koncentrált hatóanyag elixír értékes erdei hatóanyagokat tartalmaz, mint a moha és a Chaga gomba kivonat. A kivonatok támogatják a bőr nedvességellátását, erősítik a bőr védekező rendszerét, védelmet nyújtanak a stresszes, városi hatásoktól. A nyírfa levél kivonat védelmet nyújt a szabadgyökökkel szemben, küzd a bőr idő előtti öregedés ellen.

Az eredmény: fiatalos ragyogás.

Otthoni alkalmazás:

A bőr letisztítása és a megfelelő SOMI felvitele után 1-2 pipettával használjon a szérumból az arcra, nyakra és dekoltázsra, majd hagyja felszívódni. Utána fedje be arckrémmel vagy 2-3 teáskanálnyi Hyaluron Depot Maszkal és 10-15 perc hatóidő után alaposan mossa le.

Kiszerelés: pipettás üveg

Tipp: Kúraként alkalmazva ez a szérum intenzíven feszesíti a bőrt. Hatása olyan látványos hogy nem kell kés alá feküdnie.

összetevők

Aqua (Water), Betula Alba Juice, Glycerin, Propanediol, Xylitol, Pentylene Glycol, Isomalt, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Alcohol, Lactobacillus Ferment, Sodium Gluconate, Caprylhydroxamic Acid, Propylene Glycol, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Lecithin, Citric Acid, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Phytol, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Parfum (Fragrance), CI 42090 (Blue 1)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.