Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Pearl JIMDOA JMD-207 műköröm csiszológép
24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pearl JIMDOA JMD-207 műköröm csiszológép

24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Műköröm csiszológép kezdőknek és tanulóknak!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 623040
Szerezhető hűségpontok: 125

Leírás

Modern, letisztult megjelenésű JD-207 műkörmös csiszológépünk kis méretéből és kompakt kialakításából adódóan helytakarékos, nem foglal sok helyet, így műkörmös táskádban is kényelmesen elfér. Bátran viheted magaddal alap-és továbbképzésekre vagy otthoni gyakorlásra. A kéziegység könnyű, vibrálás-mentes, így kíméli a csuklót használat közben. 

Helytakarékos kialakításának hála a vezérlő tetején található lyukba állítva praktikusan tárolható a kéziegység, az oldalán található apró mélyedésekbe pedig a leggyakrabban használt csiszolófejeidet helyezheted.

Digitális LCD vezérlésének köszönhetően egyszerű kezelni. Oda-vissza állítható forgásirány közül választhatunk, ezáltal jobb-és balkezes szakemberek számára is ideális csiszológép. A dobozban található egy lábpedál is, így kézzel és pedállal is működtethető. A kézi vezérlés során a kijelző panelen megjelenő számok színe a sebesség szabályozásával változik, de minden esetben csak fokozatosan növeljük a fordulatszámot! 

Elsősorban gél lakk rendszerek, illetve zselés műkörmök leszedéséhez ajánljuk, porcelán körmök eltávolítására nem alkalmas.

A műkörmös csiszológéphez ajándék csiszolófej készletet adunk, azonban szélesebb választékért válogass profi karbid-, gyémánt- illetve kerámia csiszolófejeink, illetve csiszológyűrűink közül!

Kiknek ajánljuk?

Szuper választás manikűrös és körömdizájner tanulók, valamint pályakezdők számára, akik még kisebb vendégkörrel rendelkeznek, esetleg tartalék csiszológépnek szalonmunkádhoz.

Hogyan használjuk?

Csatlakoztasd a kéziegységet a csiszológép vezérlőjének oldalán található foglalathoz, majd az adaptert a vezérlő hátulján található elektromos kiállásba, és helyezd áram alá. A kiválasztott csiszolófejet helyezd a kéziegységbe a gyorstokmány elfordításával, és zárd vissza. Figyelj arra, hogy ne nyomd le teljesen a csiszolófejet. A kijelzőn található ON/OFF gombbal indítsd el csiszológépet. A + gomb nyomásával növelheted, míg a - gomb érintésével csökkentheted a fordulatszámot. A forgásirány-, valamint a kézi/pedálos működésválasztót is itt találhatod. A munka végeztével kapcsold ki a csiszológépet!

Kiegészítők:

Ajándék pedál és csiszolófej készlet

Jellemzői:

  • Max. 30 000-es fordulatszám

  • AC100-240V  50/60Hz

  • 35W teljesítmény

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek