Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Osis Sparkler hajfénypermet 300ml
5.590 Ft (4.402 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Osis Sparkler hajfénypermet 300ml

5.590 Ft (4.402 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Az enyhe kondicionálást és káprázatos fényt biztosító egy szilikonmentes fényspray, amely csökkenti a rakoncátlan szálakat, megkönnyíti a kifésülhetőséget és véd a nedvességgel szemben.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2873038
Szerezhető hűségpontok: 28
Egységár: 18,63 Ft/ml
Vonalkód: 4045787999716

Leírás

Az enyhe kondicionálást és káprázatos fényt biztosító OSiS Sparkler egy szilikonmentes fényspray, amely csökkenti a rakoncátlan szálakat, megkönnyíti a kifésülhetőséget és véd a nedvességgel szemben.

Az OSiS+ az egyik legkreatívabb frizura-alapú styling termékcsalád, mely kitolja a hajformázás határait. A magas teljesítményű, innovatív kínálat különleges állagú termékei képessé tesznek teljesen egyedi hajstílusok megalkotására. Az OSiS+ inspirációja a holnap trendjeit viszi a szalonba, még mielőtt felkapottá válnának.

Főbb előnyök

  • Nincs tartás

  • Ragyogó és fényes haj egy pillanat alatt

  • Nem nehezíti el a hajat

  • Kisimít és könnyed kondicionálást biztosít

Technológia

Ragyogó fény és simaság a könnyed szilikon olajnak köszönhetően.

Használat módja

A fénysprayt apró fújásonként, kb. 30 cm távolságból vidd fel a száraz hajra Vidd fel száraz hajra az extra fényért és kezelhetőségért, vagy nedves hajra a beszárítás előtt a kifésülhető és selymes tapintású hajért.

Figyelmeztetés

Veszély. Rendkívül gyúlékony aeroszol. A flakonban túlnyomás uralkodik: Hő hatására felrobbanhat. Tartsa távol a hőtől, forró felszínektől, szikráktól, nyílt lángoktól és egyéb gyulladáspontoktól. Tilos a dohányzás. Ne permetezze nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja ki vagy égesse el, még kiürült állapotban sem. Napfénytől távol tartandó. Ne tegye ki 50°C-ot meghaladó hőmérsékletnek. Gyermekektől távol tartandó. Jól szellőző helyeken használja. Apró fújásonként haladj. Szembe ne kerüljön. Ne lélegezze be szándékosan. A flakon tartalmának szándékos koncentrálásával és belélegzésével történő szándékos visszaélés káros vagy végzetes lehet. Csak teljesen kiürített állapotban szabad újrahasznosítani.

Összetevők/INCI

Butane, Isododecane, Alcohol denat., Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Isobutane, Parfum (Fragrance), Linalool, Aqua (Water, Eau), Benzoic Acid, Methyl Benzoate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.