Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Ocho Nails Gél Lakk Red 208 5g
Kép 1/4 - Ocho Nails Gél Lakk Red 208 5g
Kép 2/4 - Ocho Nails Gél Lakk Red 208 5g
Kép 3/4 - Ocho Nails Gél Lakk Red 208 5g
Kép 4/4 - Ocho Nails Gél Lakk Red 208 5g

Facebook kommentek

Ocho Nails Gél Lakk Red 208 5g
1.749 Ft (1.377 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ocho Nails Gél Lakk Red 208 5g

1.749 Ft (1.377 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Az OCHO NAILS termékei mind a tapasztalt felhasználók, mind a manikűrös kalandba kezdők igényeit kielégítik.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ON147374
Szerezhető hűségpontok: 9
Egységár: 349,80 Ft/g
Vonalkód: 5906717453359

Leírás

Az OCHO NAILS egy egyedülálló márka, amely a körömstylistok számára készült professzionális termékekre összpontosít. Szortimentje hibrid lakkokat, zseléket, speciális lámpákat és körömápolási kiegészítőket tartalmaz. Az OCHO NAILS termékei mind a tapasztalt felhasználók, mind a manikűrös kalandba kezdők igényeit kielégítik.

Hibrid lakkok - esztétikus és tartós módja a körmök díszítésének

A hibrid manikűr napjaink egyik legnépszerűbb körömlakkozási módja, amely jelentős színtartósságot és repedésállóságot biztosít . A hibrid lakkok előnyei között érdemes megemlíteni az elérhető színek széles választékát , a díszes díszítések egyszerű elkészítését vagy a körömlemez megerősítését. Az OCHO NAILS zselélakkokat megfelelő sűrűség, intenzív pigmentáció és könnyű felhordás jellemzi Nekik köszönhetően gyönyörű, intenzív fényű manikűrt kapsz, amely akár három hétig is tartós.

 

Elegáns, időtlen vörös

A klasszikus piros időtlen választás, amely stílust és eleganciát kölcsönöz minden stílusnak. Az OCHO NAILS RED kollekció árnyalatainak széles választéka lehetővé teszi a tökéletes vörös kiválasztását minden alkalomra . A kollekció a meleg és a hideg színek széles skáláját tartalmazza, így kiválaszthatja a megfelelő színt a bőrszínéhezExtravagáns változatok csillámmal, mély árnyalatokkal – az érdekesen összeállított paletta a legigényesebb embereket is kielégíti, a körömformázáson keresztül kiemelve karakterüket.

Hogyan kell megfelelően elvégezni a hibrid manikűrt?

1. Az eljárás megkezdése előtt fertőtlenítő folyadékkal alaposan fertőtlenítse a saját és a vendég kezét, és ennek megfelelően készítse elő a munkahelyet.
2. A megfelelő fokozatú reszelő segítségével adja meg a körmöknek a kívánt formát, finoman mattítsa a lemezt polírozótömbbel, ha szükséges, készítse elő a körömbőrt.
3. Mossa le a körömlemezt nail preppel és használj primert.
4. Vigyél fel vékony réteg gél lakk alapot, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában.
5. Kend fel a géllakkot a kiválasztott színben az alapra, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában. A művelet megismételhető az intenzívebb szín érdekében.
6. Ezután vigyél fel vékony réteg fedőréteget, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában. A fedőzselé típusától függően előfordulhat, hogy fixálást igényel.
7. A jobb végeredmény érdekében javasoljuk, hogy cuticula olajat vigyen fel a köröm körüli kutikulára.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Gél lakk szín Piros