Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Ocho Nails Gél Lakk Blue 506 5g
Kép 1/4 - Ocho Nails Gél Lakk Blue 506 5g
Kép 2/4 - Ocho Nails Gél Lakk Blue 506 5g
Kép 3/4 - Ocho Nails Gél Lakk Blue 506 5g
Kép 4/4 - Ocho Nails Gél Lakk Blue 506 5g

Facebook kommentek

Ocho Nails Gél Lakk Blue 506 5g
1.749 Ft (1.377 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ocho Nails Gél Lakk Blue 506 5g

1.749 Ft (1.377 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Az OCHO NAILS termékei mind a tapasztalt felhasználók, mind a manikűrös kalandba kezdők igényeit kielégítik.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ON147415
Szerezhető hűségpontok: 9
Egységár: 349,80 Ft/g
Vonalkód: 5906717453762

Leírás

Az OCHO NAILS egy egyedülálló prémium márka, amely a körömstylistok számára készült professzionális termékekre összpontosít. Szortimentje hibrid lakkokat, zseléket, speciális lámpákat és körömápolási kiegészítőket tartalmaz. Az OCHO NAILS termékei mind a tapasztalt felhasználók, mind a manikűrös kalandba kezdők igényeit kielégítik.

Hibrid lakkok - esztétikus és tartós módja a körmök díszítésének

A hibrid manikűr napjaink egyik legnépszerűbb körömlakkozási módja, amely jelentős színtartósságot és repedésállóságot biztosít . A hibrid lakkok előnyei között érdemes megemlíteni az elérhető színek széles választékát , a díszes díszítések egyszerű elkészítését vagy a körömlemez megerősítését. Az OCHO NAILS zselélakkokat megfelelő sűrűség, intenzív pigmentáció és könnyű felhordás jellemzi Nekik köszönhetően gyönyörű, intenzív fényű manikűrt kapsz, amely akár három hétig is tartós.

Mindig divatos blues

Király, türkiz vagy esetleg indigó? A blues soha nem megy ki a divatból! Az OCHO NAILS BLUE kollekcióval szinte bármilyen álom manikűrt elkészíthetsz kék színben. A kék körmök minden alkalomra megfelelőek – univerzálisak, és a választott árnyalattól függően klasszikus vagy divatos manikűröt készíthetnek. A teljes kék paletta nagyszerű lehetőségeket kínál! A kollekció világos, semleges árnyalatokat tartalmaz, amelyek ideálisak a mindennapi használatra, valamint trópusi türkiz és mély tintás árnyalatokat, amelyek hangsúlyozzák az egyedi nyári vagy a téli körmöket is egyaránt.

Hogyan kell megfelelően elvégezni a hibrid manikűrt?

1. Az eljárás megkezdése előtt fertőtlenítő folyadékkal alaposan fertőtlenítse a saját és a vendég kezét, és ennek megfelelően készítse elő a munkahelyet.
2. A megfelelő fokozatú reszelő segítségével adja meg a körmöknek a kívánt formát, finoman mattítsa a lemezt polírozótömbbel, ha szükséges, készítse elő a körömbőrt.
3. Mossa le a körömlemezt nail preppel és használj primert.
4. Vigyél fel vékony réteg gél lakk alapot, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában.
5. Kend fel a géllakkot a kiválasztott színben az alapra, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában. A művelet megismételhető az intenzívebb szín érdekében.
6. Ezután vigyél fel vékony réteg fedőréteget, és 30 másodpercig köttesd LED lámpában vagy 2 perc UV lámpában. A fedőzselé típusától függően előfordulhat, hogy fixálást igényel.
7. A jobb végeredmény érdekében javasoljuk, hogy cuticula olajat vigyen fel a köröm körüli kutikulára.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Gél lakk szín Kék