Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Moyra nyomda No. 15 Supersizer
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Moyra nyomda No. 15 Supersizer

3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

A nyomdázás új világa! Túl kicsi vagy túl vagy a körmöd? Más méretben képzelted el a választott nyomdamintát? Kicsinyítsd vagy nagyítsd bármely nyomdalemezünk mintáit méretváltoztató Supersizer nyomdánk segítségével!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: M3-72-15
Szerezhető hűségpontok: 18
Vonalkód: 5999567573285

Leírás

A nyomdázás új világa! Túl kicsi vagy túl vagy a körmöd? Más méretben képzelted el a választott nyomdamintát? Kicsinyítsd vagy nagyítsd bármely nyomdalemezünk mintáit méretváltoztató Supersizer nyomdánk segítségével! A mozgatható nyomdafejjel nem számít, milyen hosszú a körmöd vagy milyen széles a körmöd, hiszen kedvedre átméretezheted kedvenc nyomdamintáidat! Az átlátszó nyomdafej segíti a megfelelő pozicionálást. A könnyebb kivitelezés érdekében használd a nyomdával a lassan száradó Moyra Smart nyomdalakkokat!

FIGYELEM!

A nyomda fejének anyaga egy különleges szilikon, melyet sem bufferezni, sem acetonnal áttörölni nem szabad, mert ettől bemattul. Tisztításhoz használj Moyra cleaner 2:1-t vagy ragacsos hengert. Nagyon óvatosan kezeld, lehetőleg minél kevesebbszer vedd ki a fogantyúból, hogy a szilikonfej alja, széle ne sérüljön. A nyomda fogantyúja víztiszta műanyagból készült a minél tisztább, élesebb látvány eléréséért. Ez az anyag viszont nagyon kényes, minden oldószertől (pl. aceton, acetonmentes körömlakklemosó) távol tartandó. Meleg szappanos vízzel vagy legfeljebb alkohollal ajánlott tisztítani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.