Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Modena fejmosó fekete-barna-fekete
368.600 Ft (290.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Modena fejmosó fekete-barna-fekete

368.600 Ft (290.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Elérhetőség: Hiánycikk

Stílusos, karakteres megjelenést biztosít geometriai formáival ez a kényelmes fejmosó.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148057
Szerezhető hűségpontok: 1844
Vonalkód: 5906717456855

Leírás

Luxus olasz fodrászfelszerelés- és -bútormárka, amelyet megbízhatóság, minőség és esztétika, valamint nagyfokú használati kényelem jellemez.  

Modern fodrász fejmosó

A stílusos Modena fodrász fejmosó geometriai formákkal megkönnyíti a hatékony hajápolást és mosási eljárásokat. A fodrászszalonok optimális felszereléséhez tervezték. Az integrált kialakítás kényelmes használatot biztosít fodrászok és vendégek számára egyaránt, a bútorok sajátos formája pedig egyedi karaktert ad a belső térnek.

Kényelmes használat

A fekete kerámia mosdókagyló mélysége megakadályozza a víz és a kezelés során használt termékek túlzott kifröccsenését . Ez lehetővé teszi a fodrászati ​​szolgáltatások széles skálájának kényelmes és hatékony elvégzésétA tál mobilitása lehetővé teszi, hogy a dőlésszögét egyszerűen az egyéni igényeihez igazítsa. A felhasznált anyagnak köszönhetően a mosdókagyló tartós, ellenáll az elszíneződésnek és a karcolásoknak, valamint nagyon könnyen tisztán tarthatóA megfelelően profilozott gallér optimális tartást és kényelmet biztosít a hajmosás során. A kényelmes, fekete árnyalatú műanyag huzat pedig azt jelenti, hogy az ügyfél nem fogja érezni a hideg kerámia felület kellemetlenségeit.

Átgondolt kényelmi felszerelések és kiegészítők

A fejmosó vízkeverővel ellátott csappal felszerelt, amely állandó hozzáférést biztosít a hideg és meleg vízhezEz lehetővé teszi a hőmérséklet egyszerű beállítását a vendég igényei szerint. A zuhanyfej elhelyezésére szolgáló külön hely megkönnyíti a munkát, a speciális szűrővel ellátott krómozott dugó pedig lehetővé teszi a víz áramlásának szabályozását és a magas higiéniai előírások betartását a szalonban. A vízcsatlakozás a váz belsejében van elhelyezve, ami biztosítja a csövek hatékony elrejtését. A szék úgy van kialakítva, hogy kényelmes legyen a különféle kezelések elvégzése közben. A funkcionalitás és a kényelem kombinációja még kényelmesebbé teszi a fodrászszalonban való munkát.

Funkcionális bútorok elegáns stílusban

A megfelelően profilált, tartós habszivaccsal töltött fotel nagyfokú használati kényelmet biztosít. A geometrikus, részben kárpitozott karfák pedig lehetővé teszik a vendég vállának helyes elhelyezésétA háttámla optimális szögben van elhelyezve, és kiváló tartást biztosít a gerincnek. A barna árnyalatú műbőr borítás garantálja a hosszú távú tartósságot és a könnyű tisztítástA fejmosó eredeti, elegáns vonalvezetése egyedi megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A lábak stabilitást adnak, és finoman kiemelik a fejmosó stílusos karakterétA készlet komplett szerelvényeket tartalmaz matt fekete felülettel, beleértve a csaptelepet, a zuhanyfejet és a  tömlőket, amelyek teljességet biztosítanak a munkához .

A részletes méretek a képen láthatók.

Tál anyaga: kerámia 
Tál színe: fekete 
árnyalatai Kárpit színe: antik barna árnyalatai 
Alapszín: fekete árnyalatai 
Veretek színe: fekete 
árnyalatai Kárpit anyaga: műbőr

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető, szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

kárpit színe barna
porcelántál színe fekete
váz színe fekete