Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Malu Wilz Camouflage krém 07 Lágybarna
6.499 Ft (5.117 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Malu Wilz Camouflage krém 07 Lágybarna

6.499 Ft (5.117 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Speciális összetételű alapozó, melnyek fedőképessége miatt maximálisan használható apróbb bőrhibák korrigálálsára, akár az egész testen is.

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: MA458-07
Szerezhető hűségpontok: 33
Egységár: 1.083,17 Ft/g
Vonalkód: 4043993458072

Leírás

Mint tudjuk, a hagyományos make-up alapozók csak színárnyalatot adnak az arcnak, de nem fednek teljesen.Vízzel, vagy arclemosó tejjel egyszerűen eltávolíthatóak. Ezzel szemben a ,,Camouflage" egy újonnan kifejlesztett speciális összetételű make-up, melynek fedőképessége maximálisan használható mindenféle kisebb bőrhibára, akár az egész testen is. 8-féle árnyalatban kapható. A megszokott make-up-ot nyugodtan alkalmazhatjuk a Camouflage krémmel együtt. A krém felvitele után fixálópúder használatával fejezheti be sminkjét, mely így egész napra maximálisan tartóssá válik. 

Speciális összetételű, rendkívül tartós, hypoallergén korrektos alapozó arcra és testre egyaránt.

Tipp: A Camouflage technika

A megfelelő bőrszín kikeverését a kézháton felmelegítve végezzük egy vagy két különböző szín kiválasztásával. Sminkszivaccsal a kezelni kívánt bőrfelületet bepöttyözzük. Hegek vagy nagyobb színárnyalati eltérés esetén több réteget, a világosabb árnyalattal kezdve vékonyan vigyük fel. A sminkhez alapozóként egész arcra alkalmazzuk. Végül a camouflage ecsettel terítsük szét a fixáló púdert az arcon, hogy a camouflage krém egész napra tartós maradjon.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.