Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Malaga fejmosó fekete-fekete-arany
329.500 Ft (259.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Malaga fejmosó fekete-fekete-arany

329.500 Ft (259.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Elérhetőség: külföldi raktáron

Elegáns fekete-arany porcelántálas fejmosó.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148079
Szerezhető hűségpontok: 1648
Vonalkód: 5906717457012

Leírás

Luxus olasz fodrászbútor, amelyet megbízhatóság, minőség és esztétika, valamint magas használati kényelem jellemez. 

Stílusos fodrászmosó

Az elegáns Malaga fodrász fejmosó megkönnyíti a hatékony hajápolást és mosási eljárásokat. Úgy tervezték, hogy a lehető legjobban optimalizálja a fodrászatok felszereltségét. Az integrált kialakítás kényelmes használatot biztosít fodrászok és vendégek számára, a klasszikus színek és az arany árnyalatú díszítőelemei pedig egyedi karaktert adnak a belső térnek.

Funkcionalitás a kényelmes használat érdekében

A fekete kerámia mosókagyló megfelelő mélysége megakadályozza a víz és a kezelés során használt termékek túlzott kifröccsenésétLehetővé teszi a szolgáltatások széles körének kényelmes és hatékony elvégzésétA tál mobilitása lehetővé teszi, hogy a dőlésszögét egyszerűen az egyéni igényeihez igazítsa. A felhasznált anyagnak köszönhetően a mosdókagyló tartós, ellenáll az elszíneződésnek és a karcolásoknak, valamint nagyon könnyen tisztán tartható . A megfelelően profilozott gallér optimális tartást és kényelmet biztosít a hajmosás során, a kényelmes, fekete árnyalatú műanyag huzat pedig azt jelenti, hogy az ügyfél nem fogja érezni a hideg kerámia felület kellemetlenségeit.

Átgondolt kényelmi felszerelések és kiegészítők

Az fejmosó vízkeverővel ellátott csappal van felszerelve, amely állandó hozzáférést biztosít a hideg és meleg vízhez . Ez lehetővé teszi a hőmérséklet egyszerű és gyors beállítását a vendégl igényei szerint. A zuhanyfej elhelyezésére szolgáló külön hely megkönnyíti a munkát, a speciális szűrővel ellátott krómozott dugó pedig lehetővé teszi a víz áramlásának szabályozását és a magas higiéniai előírások betartását a szalonban. A vízcsatlakozás az alap belsejében van elhelyezve, ami lehetővé teszi a csövek hatékony elrejtését. A szék úgy van kialakítva, hogy kényelmes legyen a különféle kezelések elvégzése közben. A funkcionalitás és a kényelem kombinációja még kényelmesebbé teszi a fodrászszalonban való munkát.

Funkcionális bútorok elegáns stílusban

A megfelelően profilozott, tartós habszivaccsal töltött fotel nagyfokú használati kényelmet biztosít , az elegáns karfák pedig a kliens vállainak helyes elhelyezését teszik lehetővéA háttámla optimális szögben van elhelyezve, és lehetővé teszi a megfelelő pozíció felvételét, és kiváló tartást biztosít a gerincnekA fekete burkolat és a dekoratív aranylakkozott fémfelületek időtlen eleganciát adnak, emellett garantálják a hosszú távú tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. Az autómosó klasszikus felületének köszönhetően szinte bármilyen helyen jól mutat . A készlet teljes fekete árnyalatú szerelvényeket tartalmaz, beleértve a csaptelepet, a zuhanyfejet és a dedikált tömlőket, amelyek teljes szerszámkészletet biztosítanak a munkához .

A részletes méretek a képen láthatók.

Tál anyaga: kerámia 
Tál színe: fekete 
árnyalatai Kárpit színe: fekete árnyalatai 
Alapszín: fekete árnyalatai 
Veretek színe: fekete 
árnyalatai Kárpit anyaga: műbőr

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-4 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

kárpit színe fekete
porcelántál színe fekete
váz színe fekete