Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Lady Stella Szuperkoncentrátum Retinol 10% 30ml + Mélyhidratáló Fátyol Maszk
7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Lady Stella Szuperkoncentrátum Retinol 10% 30ml + Mélyhidratáló Fátyol Maszk

7.490 Ft (5.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Lady STELLA Szuperkoncentrátum Retinol 10% 30ml + Mélyhidratáló Fátyol Maszk A retinol az egyik leghatékonyabb aktív öregedésgátló, antioxidáns és ránctalanító összetevő.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: PKS0261
Szerezhető hűségpontok: 38
Egységár: 249,67 Ft/ml

Leírás

Lady STELLA Szuperkoncentrátum Retinol 10% 30ml + Mélyhidratáló Fátyol Maszk A retinol az egyik leghatékonyabb aktív öregedésgátló, antioxidáns és ránctalanító összetevő. A nanotechnológiával előállított liposzómákba zárt A- vitamin lehetővé teszi a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe történő bejutását. Serkenti a kollagén-elasztin szintézist, a bőrsejtek reprodukciós képességét, ezáltal a bőr megújulását. Simítja az apró ráncokat, a barázdák mélységét csökkenti, tónusosabb, tömörebb és feszesebb bőrt, fiatalosabb megjelenést eredményez. A lifting hatás mellett szabályozza a faggyúműködést, lassítja az öregségi foltok megjelenését és a pigmentációt, tisztább bőrt, egyenletes bőrtónust varázsol.

Alkalmazás: Manuális kezeléshez, iontoforézis és ultrahangos kezelésekhez ill. krémek, pakolások, peel-off maszkok alá 1-2 pipettányit alkalmazva maximálisan növeli a kezelés hatékonyságát. A megtisztított bőrre önállóan is alkalmazható. Professzionális termék.

összetevők

Aqua, Pentylene Glycol, Lecithin, Alcohol, Retinol, Polysorbate 20, Potassium Phosphate, Tocopherol, Glicerin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Parfum, Ethylhexylglycerin

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Bőr tulajdonság Érett bőr