Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Syis Hydro Exfolianting Coctail 500ml hidro-hámlasztó koktél
4.380 Ft (3.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Syis Hydro Exfolianting Coctail 500ml hidro-hámlasztó koktél

4.380 Ft (3.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Hámlasztó koktél minden bőrtípusra, de különösen kombinált és zsíros bőrre.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLAS141037
Szerezhető hűségpontok: 22
Egységár: 8,76 Ft/ml
Vonalkód: 5906717446948

Leírás

Hámlasztó koktél minden bőrtípusra, de különösen vegyes és zsíros bőrre. A glikolsav és a tejsav gyengéden hámlasztja az elhalt bőrt, kisimítja és serkenti a bőr megújulását és regenerálódását. A folyadék csökkenti a faggyúkiválasztást és csillapítja a bőrelváltozásokat. Ananász és gránátalma kivonattal dúsított.

A folyadék a következő kezelésekhez használható: 

  • hidrogén tisztítás, 

  • kavitációs peeling, 

  • oxigén infúzió, 

  • oxibrázió és napi alkalmazás.

Aktív összetevők:

Glikolsav A glikolsav 
elsősorban az öregedési folyamatok lassításáért, a kollagénrostok termelésének fokozásáért és a bőr vízmegtartásáért felelős. Felgyorsítja a sejtmegújulást, puhítja és kisimítja a bőrt, javítja annak szerkezetét. Emellett csökkenti a ráncokat, láthatóan csökkenti a hegeket és halványítja a pigmentfoltokat. Szabályozza a faggyúkiválasztást és csökkenti a faggyúmirigyeket.

Tejsav 
Hidratáló tulajdonságokkal rendelkező tejsav. Képes áthatolni a stratum corneumon. Lágyítja a stratum corneumot és hámlasztja a keratinizált hámréteget.

Allantoin
Allantoin - karbamid származék, erős hidratáló, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással. Lágyítja és kisimítja a hámréteget, véd a káros külső tényezőktől, gyorsítja a sebgyógyulást.

Ananász Sativus gyümölcskivonat

Az ananászkivonat bromelain enzimet tartalmaz, amely lebontja a fehérjéket. A külsőleg alkalmazott bromelain gyengéden hámlasztja az elhalt hámsejteket, nyugtató hatású, segíti az irritált bőr regenerálódását. Gyulladáscsökkentő hatása van, megszünteti a duzzanatot. Az ananászkivonat egyesíti a bromelain gyengéd hámlasztó hatását a cukrok, vitaminok és ásványi anyagok tápláló és hidratáló hatásával.

Punica gránátalma gyümölcs kivonat 
Gránátalma gyümölcs kivonat csodálatos tápértékkel. A gránátalma gyümölcs Omega-5 zsírsavakban gazdag. Magas antioxidáns aktivitású összetevő. Regenerál, hidratál, táplál és javítja a bőr tónusát. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét. Gyulladáscsökkentő és duzzanatcsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

A termék kizárólag rendelésre, külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Bőr tulajdonság Zsíros bőr