Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Isabelle Lancray VITAMINA Vitamined Cocktail Cream - fényvédős multivitamin krém 50 ml
23.460 Ft (18.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Isabelle Lancray VITAMINA Vitamined Cocktail Cream - fényvédős multivitamin krém 50 ml

23.460 Ft (18.472 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Speciális vitamin koktéllal - E, F és A-vitamin - hialuronsavval és allantoinnal dúsított gazdag regeneráló- és ápolókrém. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 1-1.10120
Szerezhető hűségpontok: 118
Egységár: 469,20 Ft/ml

Leírás

Az egyik legnépszerűbb krém! Speciális vitaminkoktéllal - E, F és A-vitamin - hialuronsavval és allantoinnal dúsított gazdag regeneráló és ápolókrém. Az UV védelem miatt nappali krémként ideális választás. Visszaadja a bőr rugalmasságát, fiatalos megjelenését és védelmet nyújt a káros környezeti hatások ellen. Varázsaltosan friss, gyümölcsös illatát a revitalizáló mandarin és kivi kivonat adja. 

Kiváló kiegészítője az E-vitaminos Retinol krémnek. Használat előtt a bőrt alaposan tisztítsuk meg. Lakossági kiszerelés.

   

VITAMINA Vitamined Cocktail Cream - multivitamin krém 50 ml

Felhasználás:

Használata javasolt az arcon és a nyakon minden reggel, enyhe masszázs formájában, míg teljesen fel nem szívódik. Alkalmas 24 órás krémként is.

Hatóanyagok:

Növényi alapú A- és E-vitamin komplex, búzacsíra olaj, UV-filter rendszer, alantoin, hialuronsav.

Tulajdonságok:

Ez a krém speciális vitaminkoktéllal dúsított készítmény, amely E-, F- és A-vitamint tartalmaz (az A- vitamin stabilizált), hogy aktiválja és biztosítsa a hatékonyságot. A hialuronsav hidratálja az epidermisz felső rétegeit és elősegíti az allantoin hatékonyságát. Az UV-védelemképpen alkalmazott összetevők miatt ez a krém az E-vitaminos Retinol krémmel kombinálva kiváló nappali ápolást biztosít.

Kozmetikában:

Gazdag állaga miatt használható masszázs krémként. Alkalmas befejező ápolóként száraz, érett, illetve vízhiányos bőrök esetében.

Eladási érvek:

Nappali és éjszakai krémnek az egész család számára. Különösen ajánlott száraz bőrre, ha az hajlamos az idő előtti öregedésre. Retinol krémmel együtt alkalmazandó, hogy elősegítse a bőr tűrőképességét az aktív retinollal szemben. A természetes gyümölcs alapú illóolaj kombináció a friss és kellemes illatot tovább fokozza.

Kiszerelés:

50 ml tégely lakossági kiszerelés

200 ml tubus kabin kiszerelés

Felhasználás Nappali és 24 órás krémek
Bőrtípusok Érett, zsír- és vízhiányos bőr
Kiszerelés Lakossági

Összetevők/INCI

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Triticum Vulgare Germ Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cyclopentasiloxane, Polydecene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octyldodecanol, Cyclohexasiloxane, Isopropyl Lanolate, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Allantoin, Magnolia Officinalis Bark Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetyl Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Potassium Cetyl Phosphate, Lanolin Alcohol, Dimethicone Crosspolymer, Polyisobutene, Glyceryl Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, CI 15985, Linalool, Citral, Limonene 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.