Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

4Rico fekete-arany bársonyszék
62.890 Ft (49.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db

4Rico fekete-arany bársonyszék

62.890 Ft (49.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Funkcionalitás és kényelm kifinomult része lesz minden térnek – professzionális és otthoni használatra egyaránt.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148115
Szerezhető hűségpontok: 315
Vonalkód: 5906717457968

Leírás

4Rico bútor a funkcionalitást és a kényelmet ötvözi. A kínálatukban elérhető székek széles minta-, szín- és kárpitanyag választékkal tűnnek ki. Bármilyen tér kifinomult része lesz – professzionális és otthoni használatra egyaránt.

Elegáns szék szalonjába vagy otthonába

A kellemes tapintású anyaggal kárpitozott 4Rico QS-GW06G szék a kiváló minőség, a kényelem és a funkcionalitás kombinációja, amely lenyűgöz a fényűző dizájnjával. A háttámlán érdekes fonással és arany árnyalatú polírozott elemekkel ellátott bútor kivételes eleganciájával tűnik ki . Tökéletes lesz professzionális irodákba, szépségszalonokba és otthoni használatra is.

Lehetőségek a kényelmes használat érdekében

A megfelelően profilozott, lekerekített háttámla kiváló háttámaszt biztosít, a megfelelő magasságú kartámasz pedig lehetővé teszi a karok megfelelő elhelyezését. Ezek a megoldások kényelmes használatot tesznek lehetővé, és megkönnyítik az ergonomikus testhelyzet felvételét, ígyl csökkentik az izomfeszültséget. Az arany árnyalatú fém lábak műanyag védelemmel vannak ellátva, amely véd a véletlen sérülésektől .

Kényelmes, luxus szék

A kellemes tapintású anyag, a fekete árnyalatú bársony kárpitozás egyedi karaktert ad a széknek, a háttámla esztétikusan átszőtt szövete pedig kiemeli a bútor egyedi megjelenését. Exkluzív megjelenést és kényelmes használatot biztosít. Az arany árnyalatú keret eleganciát és presztízst kölcsönöz , tökéletesen passzolva a bársonyhoz. Az elegáns 4Rico szék egy kivételesen kényelmes bútordarab , amely bármely szépségszalon fogadóterét díszíti. 

A pontos méretek a képen láthatóak. 
A készlet tartalma: ülés, fém keret, szerelőkészlet.

Adatok:
Kárpit anyaga: bársony 
Kárpit színe: fekete árnyalatok 
Keret színe: arany árnyalatok 
Az arany elemek lakkal vannak bevonva. A bevonat mechanikai sérülése miatt nem lehet panaszt tenni.

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető, szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.