Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Guruló Zöld bársonyszék
49.250 Ft (38.780 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Guruló Zöld bársonyszék

49.250 Ft (38.780 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Funkcionalitás és kényelm kifinomult része lesz minden térnek – professzionális és otthoni használatra egyaránt.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148159
Szerezhető hűségpontok: 247
Vonalkód: 5906717458231

Leírás

Stílusos és funkcionális szék

Az elegáns, kellemes tapintású anyaggal kárpitozott szék minden belső térbe jól illeszkedik. Rendkívül sokoldalú - ideális professzionális szalonok számára, beleértve a szépségszalonokat, körömszalonokat, irodákat vagy elegáns recepciókat, illetve mindennapi otthoni használatra is tökéletes.

Jelentős beállítási lehetőségek

A hatékony gázpumpával szerelt szék garantálja a biztonságos használatot, és lehetővé teszi az ülésmagasság könnyű és gördülékeny beállítását 43-58 cm között . Ez lehetővé teszi, hogy a bútorokat egyéni igényeihez és szolgáltatásaihoz igazítsa, ezzel biztosítva a magas használati kényelmet - mind sminkelés, szemöldökformázás, mind egyéb tevékenységek során. A teljes forgási mechanizmus javítja a munkavégzés hatékonyságát és kényelmétA karfák megfelelő magasságban vannak, ami lehetővé teszi a megfelelő válltartást.

Elegáns kialakítás a kényelmes használatért

A kellemes tapintású, zöld árnyalatú bársony kárpitozás egyedi karaktert kölcsönöz a bútornak. A kidolgozás szemet gyönyörködtetővé varázsolja a bútorokat. Az arany árnyalatú fém rész eleganciát kölcsönöz, és tökéletesen illeszkedik a bársonyhoz. A funkcionális kerekek biztosítják a mobilitást, megkönnyítve a szék mozgatását és a nappaliban vagy szalonban való mozgást munka közben. A kidolgozottság esztétikája, a használat kényelme, a dekoratív varrás és az ergonomikusan profilozott háttámla a széket a legigényesebb felhasználók igényeinek is kielégíti.

A termék méretei a képen láthatók.

Adatok:
Magasság állítás: gázpumpa
Kárpit anyaga: bársony
Kárpit színe: zöld árnyalatai
Keret színe: arany árnyalatai

 

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető, szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.