Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Glow Ring LED 18
55.865 Ft (43.988 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Glow Ring LED 18" smink lámpa kamera/telefon tartóval, színes világítással

55.865 Ft (43.988 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

​Ring ledes smink lámpa 45cm átmérővel, színes fénnyel és állítható állvánnyal.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLGA148023
Szerezhető hűségpontok: 280
Vonalkód: 5906717456671

Leírás

A GLOW márkájú termékek professzionális lámpák, amelyek javítják a szolgáltatások teljesítményét mind a szépségszalonokban, mind az orvosi rendelőkben. A precíz munkához szükséges speciális lámpák széles választékát kínálja, beleértve az UV/LED és kezelőlámpákat is.

Árnyék nélküli világítás

A 45 centiméter átmérőjű Glow ring lámpa egy praktikus eszköz, amely kiváló megvilágítást biztosít a szépségszalonban, fodrászatban vagy tetováló stúdióban, valamint fotózásra, videók rögzítésére, közösségi média anyagok készítésére is kiválóan alkalmas. Az árnyékmentes világítás megkönnyíti a különféle kezelések elvégzését, az állítható fényintenzitás és szín pedig nagyobb munkakényelmet biztosít . A világítás színének megválasztása befolyásolja az elkészített anyagok változatosságát, és egyedi hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

Széles beállítási lehetőségek

A lámpagyűrű belsejében gombok találhatók, amelyek lehetővé teszik a színhőmérséklet zökkenőmentes beállítását széles tartományban 3000-6000 K között, a fényintenzitás 12 fokozatban történő szabályozását és az RGB fényszínt. A távirányító lehetővé teszi a világítás megváltoztatását távolról. Ezek a funkciók további rugalmasságot biztosítanak a lámpa használata során. A szilárd állványra szerelés garantálja a kényelmes munkát szépségszalonban, tetováló stúdióban vagy otthon. Ezenkívül a lámpagyűrű belsejében három menetes adapter található, amelyek lehetővé teszik egy rugalmas telefontartó felszerelését, amely a készlet részét képezi, és - ami lehetővé teszi a bilincs legfeljebb 15cm-re történő kiterjesztését - a legtöbb piacon kapható okostelefonhoz illeszkedik. A lámpagyűrű hátulján található USB bemenet lehetővé teszi a telefon csatlakoztatását a töltéshez használat közben.

RGB modul

Az RGB modul a lehetőségek széles skáláját kínálja, lehetővé téve különféle fényeffektusok létrehozását. A felhasználó teljes mértékben szabályozhatja a világítást, ami a gyűrűs lámpát nemcsak a belső tér funkcionális elemévé teszi, hanem jellegzetes dekorációs akcentussá is, kellemes és inspiráló légkört teremtve bármely helyiségben.

Funkcionális kialakítás

A lámpagyűrű nagy átmérője széles, rendkívül szórt és finom fényáramot tesz lehetővé. Az állvány könnyű és tartós felépítése csúszásmentes lábakkal jelentős kényelmet és stabilitást biztosít használat közben. A teleszkópos keret lehetővé teszi a magasság rögzítését 40-210 cm tartományban , így könnyebben beállíthatja a világítást az Ön igényeihez. A készletben található kis gömbfej lehetővé teszi a lámpa egyszerű felszerelését és a szög szabad beállítását .

Figyelem. Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat, és megfelelően telepítse a terméket. 
A készlet tartalma: körlámpa, tápkábel, állványelemek, használati utasítás, telefontartók, távirányító.

Adatok:
Állvány színe: fekete árnyalatai

Fényszín: 3000-6000 K 
CRI: RA > 83 
Gyűrű átmérője: 45 cm 
Állvány magassága: 40-210 cm 
Kábelhossz: 200 cm 
Teljesítmény: 45 W 
Bemeneti feszültség: 220-240 V 
Garancia: 12 hónap

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban a mindenkori importőr saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

A termék rendelésre, külföldi raktárból is érkezhet, így szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.