Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Glow MX3 Moon szempillás kozmetikai asztali lámpa -fehér
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Glow MX3 Moon szempillás kozmetikai asztali lámpa -fehér

39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Elérhetőség: külföldi raktáron

Amennyiben tökéletes megvilágítást keresel szempilla építéshez, kozmetikus, vagy sminktetováló munkához, akkor ez a lámpa kiemelkedő megoldást kínál. Hozzáillő állvánnyal is kiegészíthető!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: GLA147993
Szerezhető hűségpontok: 200
Vonalkód: 5906717456275

Leírás

Árnyék nélküli kozmetikai lámpa

A Glow MX3 asztali kezelőlámpa egyedi ív alakú fejjel, amely kiváló megvilágítást biztosít a pontosságot igénylő feladatokhoz. Számos speciális munkához ideális, ahol a megfelelő fény jelentősen befolyásolja a szolgáltatások minőségét , például szempillaépítés, körömformázás, tetoválás, szépségápolási kezelések vagy sminkelés. Fényképezéskor vagy videózáskor is jól működik.

Forgó, hajlított fej

A lámpafej jellegzetes, félhold alakú formája az izgalmas dizájn és a magas funkcionalitás kombinációjaA speciálisan ívelt, LED diódákkal töltött profil biztosítja a kezelési terület árnyék nélküli megvilágítását, garantálva a kényelemet a szolgáltatások elvégzése során. Tökéletes lesz a kezelések hatásainak fényképezésére is, pontos exponálásra. A panel félig átlátszó felülete szórja a fényt, így a lámpa nem vakítja a szemet. A megfelelő paraméterek, valamint a fény színének és intenzitásának beállítási lehetősége biztosítja a természetes színek tökéletes visszaadását, ami csökkenti a szem fáradását a hosszan tartó munkavégzés során. Ezenkívül a széles mozgási tartományú forgófej lehetővé teszi a világítás optimális beállítását az Ön igényeinek és az adott pillanatban végzett szolgáltatásnak megfelelően.

A beállítási lehetőségek széles skálája

Az állvány helyzete egyszerűen állítható a karon elhelyezett három csuklóval, melyek merevsége egy imbuszkulccsal állítható. Ez lehetővé teszi, hogy a fej helyzetét szabadon állítsa a felhasználó egyéni igényeihez és az elvégzett kezelés típusához, biztosítva a munkahely kiváló megvilágítását. A fény színe és intenzitása fokozatosan állítható a kábelen található távirányítóval. A színhőmérséklet módok beállítása 3 fokozatú (hideg-semleges-meleg), a fényintenzitás pedig 11-ig . Ez jelentős lehetőségeket kínál a világítás igényeinek megfelelő beállítására. Érdemes megjegyezni a mobil fejben és az állványkarban rejlő jelentős potenciált is, amely teljes körforgást képes végrehajtani .

A munka hatásainak megosztásának kényelme

A készlet tartalmaz egy telefontartót , amely megkönnyíti a munka hatásainak esztétikus dokumentálását, biztosítva a keret stabilitását. A fogantyú a fejre van felszerelve, beállítva annak hajlítását és elrendezésétLehetővé teszi videók rögzítését az eljárások végrehajtása során is, ami biztosítja a közösségi médiában található anyagok változatossá tételétSzéles bilincsbeállításával szinte minden telefonmodellel jól működik.

Modern dizájn és funkcionalitás

A klasszikus fehér árnyalatú állvány egyszerű formájának köszönhetően a lámpa szinte bármilyen belső térben jól mutat. A matt felület és az illesztéseken lévő piros elemek elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. A satu elvén működő fogantyúval az asztallapra szabadon szerelhető, melynek maximális nyitása 6 cm – ez a legtöbb asztallaphoz megfelelő lesz. Külön vásárolható állvánnyal vagy lámpatartós eszközkocsival kozmetikai ágy mellé is állítható.

A részletes méretek a képen láthatók. 
Figyelem. Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat, és megfelelően telepítse a terméket. 
A készlet tartalma: lámpa, tápegység és tápkábel, vázelemek, használati utasítás, telefontartó, szerelőkészlet.

Adatok:
Bemeneti feszültség: 220-240 V 
Teljesítmény: 20 W 
Fényszín: 3000/4500/6000 K 
CRI: RA > 90 
Fényáram: 1800 LM 
Keret színe: fehér árnyalatai 
Garancia: 12 hónap

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban a mindenkori importőr saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.