Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

GLOW ARCHE III asztali manikűr lámpa
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GLOW ARCHE III asztali manikűr lámpa

39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Árnyék nélküli félhold asztali manikűrlámpa.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: GL148198
Szerezhető hűségpontok: 200
Vonalkód: 5906717457418

Leírás

Árnyék nélküli asztali lámpa

A praktikus, egyedi ívformájú Glow Arche III manikűr lámpa egyedi ívformájával kiváló megvilágítást biztosít a precízséget igénylő munkákhoz, például körömformázás, gél lakkozás, körömdíszítés. Kifejezetten tökéletes manikűr és pedikűr szolgáltatásokhoz, valamint ápoló kezelésekhez, szempilla hosszabbításokhoz, tetoválásokhoz és tartós sminkekhez. Fényképezéskor vagy videózáskor is hasznos lesz.

Íves forma a jobb világítás érdekében

A lámpafej jellegzetes formája egy érdekes kialakítás, amely magas funkcionalitást is garantál. A speciálisan ívelt, 300 LED diódával töltött profil biztosítja a kezelési terület árnyéktalan megvilágítását , magas kényelmet biztosítva a szolgáltatások során. Tökéletes effektusok fényképezésére is, tisztán exponálva azokat . A panel tejszerű, áttetsző felülete jól eloszlatja a fényt , így a lámpa nem sérti a szemet. A megfelelő paraméterek és a fényszín beállításának lehetősége biztosítja a látott színek tökéletes visszaadását , így a lámpa nem terheli meg a szemet, még hosszú távú munkavégzés során sem.

Könnyen állítható fényerősség

Az intenzitás finoman állítható a tápkábelen található távirányítóval. A beállítás lehetővé teszi a kezelt terület pontos megvilágítását mindenkor. Ez nagyszerű lehetőséget ad a világítás egyedi igényekhez és adott időpontban végzett szolgáltatásokhoz való igazítására. Így a szem megerőltetése nélkül javítja a munka hatékonyságát és pontosságát.

Könnyen állítható fényszín

Ez a modell lehetővé teszi a gyors átállást a melegről vagy semlegesről a hidegre. Az érintős távirányítóval történő beállítás lehetővé teszi a kezelési terület megfelelő megvilágítását mindenkor. Ez nagyszerű lehetőséget ad a világítás egyedi igényekhez és az adott időpontban végzett szolgáltatásokhoz igazítására. Így a szem megerőltetése nélkül javítja a munka hatékonyságát és pontosságát .

Funkcionalitás és eredeti megjelenés

Az egyszerű forma és az egyedi, minimalista dizájn a fehér klasszikus árnyalatában a Glow Arche III lámpa bármilyen belső térben extra benyomást kelt. A különleges megjelenés és forma szokatlan karaktert kölcsönöz neki, az intenzitás beállításának lehetősége pedig hatékonyabbá teszi a munkátA stabil, csúszásmentes felülettel borított talpak kényelmes, stabil elhelyezést tesznek lehetővé az asztalson. A felhasznált műanyagok és fém elemek tartóssá és könnyen tisztán tarthatóvá teszik alámpát.

Adatok:
Szín: fehér árnyalatok
LED-ek száma: 300
Teljesítmény: 36 W
Bemeneti feszültség: 110-240 V
Tápellátás: 24 V / 2 A
Garancia: 12 hónap

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-8 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.