Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

GLOW ARCHE II asztali manikűr lámpa
45.890 Ft (36.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GLOW ARCHE II asztali manikűr lámpa

45.890 Ft (36.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Árnyék nélküli asztali lámpa.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: GL148029
Szerezhető hűségpontok: 230
Vonalkód: 5906717456732

Leírás

Árnyék nélküli kozmetikai asztali lámpa

A Glow Arche II manikűr lámpa egyedi ívformájával kiváló megvilágítást biztosít a precízséget igénylő munkákhoz, például körömformázás, gél lakkozás, körömdíszítés. Kifejezetten tökéletes manikűr és pedikűr szolgáltatásokhoz, valamint ápoló kezelésekhez, szempilla hosszabbításokhoz, tetoválásokhoz és tartós sminkekhez. Fényképezéskor vagy videózáskor is hasznos lesz.

Hajlított fej a jobb megvilágításért

A lámpafej jellegzetes formája nem csak érdekes kialakítás, hanem magas funkcionalitás is.  A 580 LED diódával feltöltött széles, speciálisan ívelt profil árnyékmentes megvilágítást biztosít a kezelési területen, garantálva a kényelmet a szolgáltatások végzése során. Tökéletes lesz az effektusok fényképezéséhez is, pontosan exponálja őket. A panel félig átlátszó felülete szórja a fényt , ennek köszönhetően a lámpa nem vakítja el a szemet. A megfelelő paramétereknek, valamint a szín- és fényintenzitás beállításának köszönhetően a lámpa a színek tökéletes visszaadását biztosítja, így nem terheli meg a szemet, még hosszú távú működés során sem.

Könnyen állítható fényerősség

Az intenzitás finoman állítható a tápkábelen található távirányítóval. A beállítás lehetővé teszi a kezelt terület pontos megvilágítását mindenkor. Ez nagyszerű lehetőséget ad a világítás egyedi igényekhez és adott időpontban végzett szolgáltatásokhoz való igazítására. Így a szem megerőltetése nélkül javítja a munka hatékonyságát és pontosságát .

Funkcionalitás és eredeti megjelenés

Az egyszerű forma és az egyedi, minimalista dizájn a fehér klasszikus árnyalatában a Glow Arche II lámpa bármilyen belső térben extra benyomást kelt. A különleges megjelenés és forma szokatlan karaktert kölcsönöz neki, az intenzitás beállításának lehetősége pedig hatékonyabbá teszi a munkátA stabil, csúszásmentes felülettel borított talpak kényelmes, stabil elhelyezést tesznek lehetővé az asztalson. A felhasznált műanyagok és fém elemek tartóssá és könnyen tisztán tarthatóvá teszik alámpát.

Adatok:
Szín: fehér árnyalatok
LED-ek száma: 582
Fényszín: 6000 K
CRI: RA > 95
Élettartam: 50 000 h
Teljesítmény: 40 W
Bemeneti feszültség: 110-240 V
Tápellátás: 24 V / 2 A
Garancia: 12 hónap

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-8 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.