Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Gabbiano zárható fekete eszközkocsi
58.990 Ft (46.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Gabbiano zárható fekete eszközkocsi

58.990 Ft (46.449 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron
Zárható, 6 fiókos fodrász eszközkocsi gumikerekekkel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA147024
Szerezhető hűségpontok: 295
Vonalkód: 5906717452642

Leírás

Gabbiano 68C professzionális fodrász eszközkocsi a szalon felszerelésének rendkívül hasznos eleme, amely segíti a munkát , biztosítja a munka megfelelő rendjét és szervezettségét . A termékek praktikus elrendezésének köszönhetően a legszükségesebbek mindig kéznél lesznek.

Könnyed hozzáférés az összes szükséges eszközhöz

A tágas kocsi fiókkészlettel felszerelt, amely segít a munkahelyi rend biztosításában, a fodrász munkájához szükséges kiegészítők elkülönítésében. A készlet hat fiókot tartalmaz : kettő rekesz nélküli, kettő rekesszel és kettő keskeny és mélyebb. Az elrendezésük a kocsiban szabadon változtatható, saját igényeidhez igazítva, és a különböző típusú fiókok széles választéka lehetővé teszi, hogy az eszközöket saját belátásod szerint különítsd el. Ezen kívül a két legmélyebb fiók különböző magasságokban helyezhető el az eszközkocsi oldalain, aminek köszönhetően a bennük elhelyezett eszközök mindig a megfelelő magasságban lesznek.

A mobilszolgáltatások megkönnyítése

A hátlap és az ajtó kulccsal zárható, mely meggátolja a fiókok kicsúszását, s így garantálja a kocsiban elhelyezett eszközök biztonságát. Ez a megoldás különösen a mobilszolgáltatások esetében működik jól, ahol nagyobb valószínűséggel sérülnek meg a termékek a szállítás során. Illetve a fodrász távollétében lezárhatja az eszközkocsit, így elzárva eszközeit.

Megfelelő megoldások a kényelmes használat érdekében

A fém hajszárító tartó a legtöbb piacon elérhető modellhez igazodik, így szárítás közben kényelmesen behelyezheted a készüléket. Az eszközkocsin két helyen könnyen elhelyezhető az akasztó, amely lehetővé teszi a kocsi egyéni igényekhez igazítását, kényelmes használatot biztosít és nem akadályozza a munkát.

Figyelem a részletekre

A kocsi tetején egy sekély mélyedés található, amely kiválóan alkalmas a szerszámok rárakására munka közben. Remek hely lesz az éppen legszükségesebb kiegészítők elhelyezésére is - például a színezésnél a tálak, festékek vagy ecsetek. A bemélyedés felületét - mint minden fiókot is - matt, érdes, csúszásmentes réteg borítja, melynek köszönhetően az adott helyen tartja az elhelyezett tárgyakat.

Minimalista dizájn és funkcionalitás

Az eszközkocsi egyszerű stílusa bármilyen belső térbe alkalmassá teszi. A könnyen tisztítható, strapabíró anyagból készült, fekete árnyalatú. A gumírozott kerekek biztosítják a mobilitást, a zökkenőmentes mozgatást - a fodrászszék körüli munka során vagy a szervíz utáni elrakás során. Szükség esetén könnyen szétszedhető. Ez a kocsi különösen azoknak fog tetszeni, akik nagyra értékelik a funkcionalitást .


 

A Gabbiano egy luxus olasz fodrászfelszerelés- és -bútormárka, amelyet megbízhatóság, minőség és esztétika, valamint nagyfokú használati kényelem jellemez.

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető.

A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-4 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.