Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Termék címkék:
napozó krém Solanie SPF50
Eredeti Aloe Vera SPF50 napozókrém arcra és testre 150ml
4.199 Ft (3.306 Ft + ÁFA)

Eredeti Aloe Vera SPF50 napozókrém arcra és testre 150ml

4.199 Ft (3.306 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Hiánycikk

Óvd a bőrödet Eredeti Aloe Vera SPF50 napozó krémmel, melynek rendszeres használatával megelőzheted az idő előtti bőröregedést.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ATP0126
Szerezhető hűségpontok: 21
Egységár: 33,59 Ft/ml

Leírás

Óvd a bőrödet Eredeti Aloe Vera SPF50 napozó krémmel, melynek rendszeres használatával megelőzheted az idő előtti bőröregedést. Ez a fényvédő a védelem mellett, regenerálja és hidratálja a bőrt, valamint könnyed használatot biztosít: nem hagy maga után kellemetlen zsíros és ragacsos érzetet, és rendkívül gyors felszívódású.

Az Eredeti Aloe Vera napozó krém egy 50 faktoros, erős fényvédelmet biztosító vízálló formula Aloe Verával, panthenollal, E-vitaminnal és hialuronsavval a család minden tagja számára, beleértve az érzékeny bőrű felnőtteket és gyermekeket is, 3 éves kor felett. Védi a bőrt a napsugarak UVA, UVB és szabadgyök-képző káros hatásaival szemben, ezáltal csökkentve a káros bőrelváltozások kialakulásának kockázatát. Klinikailag tesztelt. Hidratáló, regeneráló és antioxidáns összetevői segítenek megelőzni a bőr idő előtti öregedését. Könnyen alkalmazható, gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Nem tartalmaz ásványi és szilikon olajokat, parabént, allergén illatanyagot és színezéket.

Hatóanyagok:

  • Aloe Vera: Bőrnyugtató, hidratáló és regeneráló hatású, a bőrt érezhetően simává és selymessé teszi. Bőrfelszíni hámsérülésnél védi a bőrt a kiszáradástól, értékes tápanyagokkal látja el a regenerációra szoruló bőrt, elősegítve ezzel a természetes védőréteg mielőbbi helyreállítását
  • Panthenol: (B5 provitamin) az egyik legbizonyítottabb nyugtató, hidratáló és védőrétegerősítő összetevő. Jól ismert a sebgyógyító és bőrregeneráló hatása is.
  • Hialuronsav: fokozza a bőr természetes vízmegtartó képességét, teltebbé, puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt. Támogatja a bőrregenerációt: erősíti a bőr természetes védőrétegét, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású
  • E-vitamin: az egészséges bőr természetes összetevője, és a második legelterjedtebb antioxidáns a C-vitamin mögött. Jelentős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.

Maximálisan bőrbarát formula:

0% Ásványi olaj

0% Szilikon olaj

0% Parabén

0% Allergén illat

0% Színezék

Vegán

Használat: Napozás előtt 15-20 perccel bőségesen és egyenletesen vigye fel a tiszta, száraz bőrre. A védelem fenntartása érdekében naponta többször, de minimum 2 óránként ismételje meg az alkalmazást, különösen izzadás, úszás vagy törölközés után.

Figyelmeztetések: Külsőleges használatra! Szembe ne kerüljön! Ép bőrfelületen használja! Bőrirritáció esetén hagyja abba a termék használatát! Kerülje a napozást a déli órákban. A gyermekeket óvja a közvetlen napsugárzástól, adjon rájuk védőruhát, és használjon nagyon magas fényvédő faktorú (SPF25-nél magasabb) napozó termékeket. A magas fényvédő faktorú termékek sem nyújtanak teljes védelmet az UV-sugarak ellen. Fényvédő termékek használata mellett sem ajánlott túl sokáig a napon tartózkodni. Kerülje a leégést, mert hosszantartóan károsítja a bőrt! A túlzott mértékű napozásnak egészségkárosító hatása van. A készítményt hagyja teljesen beszívódni, különösen a fürdőzés előtt.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől védve.

összetevők

Aqua, Octocrylene, Aloe Barbadensis Leaf Juice, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Isopropyl Palmitate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isohexadecane, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Coco-Glucoside, Panthenol, Propylene Glycol, Triethanolamine, Decyl Glucoside, Sodium Hydroxide, Parfum, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Tocopherol (mixed), Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.