Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Dr. Rimpler SUN Age Repair Protection SPF 50+ - anti age fényvédőkrém 50ml
14.070 Ft (11.079 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Dr. Rimpler SUN Age Repair Protection SPF 50+ - anti age fényvédőkrém 50ml

14.070 Ft (11.079 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Vízálló, sejtvédő, alacsony zsírtartalmú és mattító hatású fényvédő krém hialuronsav tartalommal. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 1-515
Szerezhető hűségpontok: 71
Egységár: 281,40 Ft/ml

Leírás

Dr. Rimpler SUN Age Repair Protection SPF 50+ - anti age fényvédőkrém

Vízálló, sejtvédő, alacsony zsírtartalmú és mattító hatású fényvédő krém hialuronsav tartalommal. Megbízható, szélessávú és extra magas UV védelem az infravörös és kék fény ellen is. Az UV sugárzás káros hatásai és a szabad gyökök képződése jelentősen csökken, hatékonyan megakadályozva a fény okozta bőröregedést.
Az aminosavszármazékokból készült természetes, multifunkcionális hatóanyag garantálja a teljes fényvédelmet - az infravörös és a kék fény ellen is.
A különféle kémiai és fizikai UV-szűrők intelligens kombinációja rendkívül innovatív készítményben szintén szenzációs érzetet kölcsönöz a bőrnek. A csökkentett zsírtartalom miatt a termék különösen ajánlott zsíros- és tisztátalan bőröökre.. Ugyanezen okból ideális meleg, párás régiókban való nyaraláshoz is. Vegán, mikroműanyag- és szilikonmentes, korallbarát összetevők!

Hatóanyagok:
Természetes aminosav-származék védi a sejteket a szabad gyököktől, fény-és a hő okozta károsodásoktól. A hialuronsav hidratáló hatása mellett, véd a kiszáradástól. A zab által ihletett hatóanyag gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató és antioxidáns is egyben. Az allantoin regenerál és gátolja a bőrirritációt. A tápióka keményítő mattító hatású, és nem engedi megfolyni a bőrön a krémet.

Felhasználás:
Vidd fel a bőrödre 20 perccel a napozás előtt. Ismételd meg, amennyiben hosszabb ideig tartózkodsz a napon.

Kiszerelés:
kabin - 50ml

összetevők

Aqua, Dibutyl Adipate, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenolmethoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Cellulose, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Pentylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Arginine, Diisopropyl Adipate, Ectoin, Propanediol Dicaprylate/Caprate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Hectorite, Cellulose Gum, Microcrystalline Cellulose, Sodium Oleoyl Sarcosinate, Hydroxyacetophenone, Hydrogenated Palm Glycerides, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Oleate, Sodium Chloride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Parfum

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.