Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

DivaLine Elektromos kezelőágy 1 motorral Fehér
369.990 Ft (291.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DivaLine Elektromos kezelőágy 1 motorral Fehér

369.990 Ft (291.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Távirányítóval állítható magasságú, kényelmes kozmetikai kezelőágy.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA122422
Szerezhető hűségpontok: 1850
Vonalkód: 5906717410727

Leírás

Távirányítóval állítható magasságú kozmetikai kezelőágy, a háttámla és a lábtartó dőlésszöge kézzel állíható. Kényelmes, akár 180 fokban fektethet, így  testkezelésekhez és masszázshoz is használható. A fejtámla kivehető párnával és lélegző nyílással, amely lehetővé teszi többek között a kényelmes pozíció felvételét a kezelések vagy masszázs során. A kezelőágyat kiváló minőségű és könnyen tisztítható műbőr borítja. A karfa eltávolításának lehetősége megkönnyíti a vendég számára az ülésben való elhelyezkedést, illetve a testkezelések elvégzését.

Méretei:

  • ülésmagassága 62cm és 82cm között állítható

  • ülés szélessége karfa nélkül: 62cm

  • lábtartó hossza 60cm

  • háttámla magassága 78cm

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető.

A termék kizárólag rendelésre, külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 1-8 hét is lehet. 

kezelőágy tisztítása és állagmegóvása

Bízunk abban, hogy megvásárolt kezelőágya hasznos segítőtársa lesz a mindennapi munka során és folyamatos megbízható működésével hozzájárul vállalkozásának sikeres működéséhez.

Ahhoz, hogy kezelőágya hosszú távon megfeleljen az Ön igényeinek és megfelelően szolgálja a mindennapos szalonmunkát az alábbiakban felsorolt állagmegóvási és karbantartási lépéseket kell megtennie.

Állagmegóvás és karbantartása

Óvja a kezelőágy műbőr huzatát a különféle vegyszerektől, maró hatású tisztítószerektől, az izzadságtól és egyéb kémiai szennyezőanyagoktól.

A kezelések megkezdése előtt az ágy láb- és ülőrészét, háttámláját és karfáit vízhatlan fóliával takarja le. Szükség esetén a fólián felül alkalmazzon textil ágyhuzatot.

Minden esetben kerülje a vendég bőrének, illetve ruházatának közvetlen érintkezését a műbőr huzattal.

A megfelelő védelem mellett a műbőr huzat különösebb tisztítást nem igényel. Amennyiben mégis szükséges annak felületéről szennyeződéseket eltávolítani, úgy azt csapvíz használatával tegye meg.

A kezelőágy műbőr huzatát vegyszerrel, dörzshatású kefével tisztítani szigorúan TILOS!

A kezelőágy mozgó részeit igénybevételtől függően zsírozni/olajozni szükséges. Ilyenek lehetnek a lábtartó és háttámla, az előre- és hátradöntést, jobbra ballra mozgatást szolgáló mechanikus részek csatlakozási pontjai. Ezek karbantartásához kérje szervizközpontunk segítségét.

Jótállási lehetőségünk nem áll fenn, amennyiben, a kezelőágy meghibásodása, annak műbőr huzatának sérülése nem rendeltetésszerű használat, nem a fentiekben leírtak szerint végzett állagmegóvás, átalakítás, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb felróható, a vásárlás után keletkezett okból következett be. Jótállási felelősségünk megszűnik abban az esetben is, ha a termék javítását, átalakítását más, velünk jogviszonyban nem álló cég végezte.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek