Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Dale fejmosó fehér-fehér-szürke-fekete
269.900 Ft (212.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Dale fejmosó fehér-fehér-szürke-fekete

269.900 Ft (212.520 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron
Kerámia porcelántálas professzionális fodrász fejmosó, fehér vázas, szürke műbőr kárpitos ülőrész és fekete színű karfák és csaptelep
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148044
Szerezhető hűségpontok: 1350
Vonalkód: 5906717456435

Leírás

Kerámia porcelántálas professzionális fodrász fejmosó, szürke puha és rendkívül kényelmes, műbőr kárpitos ülőrész. Az elegáns olasz dizájn, mellett stabil és kényelmes, könnyű üzemeltetést kínál. Csaptelepet és zuhanyrész tartozékot tartalmazza a csomag. Könnyen csatlakoztatható a vízellátó egységhez és a lefolyóhoz.

 

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból, kizárólag megrendelésre érkezik - átutalásos fizetési móddal, vagy 50-100% előleg megfizetésével rendelhető.

A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-8 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

kárpit színe szürke
porcelántál színe fehér
váz színe fehér