Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Bonacure Time Restore Hajbalzsam törékeny és érett hajra 1000ml
13.470 Ft (10.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonacure Time Restore Hajbalzsam törékeny és érett hajra 1000ml

13.470 Ft (10.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes, gazdag hajbalzsam a Bonacure Time Restore kínálatából, Q10+ hatóanyaggal a száraz, töredezett, érett haj kifésüléséhez. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2708414
Szerezhető hűségpontok: 68
Egységár: 13,47 Ft/ml
Vonalkód: 4045787726312

Leírás

Szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes, gazdag hajbalzsam a Bonacure Time Restore kínálatából, Q10+ hatóanyaggal a száraz, töredezett, érett haj kifésüléséhez. A formula segít az öregedés* látható jeleinek csökkentésében, és azonnal kellemes tapintásúvá és fényessé varázsolja a hajat. Vegán** hajtermék.

FEJLETT BŐRÁPOLÁSI TECHNOLÓGIÁK MOST HAJÁPOLÁSRA IS Ahogy a bőrápoló termékeknek, úgy a hajápolási termékeknek is mindent hajtípust különbözőképpen kell kezelniük, figyelembe véve annak tulajdonságait. A Schwarzkopf Professional Laboratóriuma a BC Bonacure-ban egyesítette a legjobb bőrápolási technológiákat. Szalon szépségű haj minden vendég számára a szalonban és otthon is.

Főbb előnyök

  • Kondicionálja és kisimítja az érett hajat
  • Véd az öregedés látható jeleitől*, a selymes tapintású és fényes, rugalmasabb haj érdekében
  • Segít megerősíteni a hajat és javítani a fésülhetőségét
  • Vegán formula**

Technológia

Fejlett technológiai megoldás, a vegán ápoló komplex, vegán keratin alternatíva és a Q10+ hatóanyag erejével. A professzionális Bonacure Time Restore-termékek, a csodálatos öregedésgátló komplexnek köszönhetően azonnal eltűntetik az öregedés látható jeleit, illetve stimulálják a haj természetes keratin szintézisét.

Használat módja

A balzsamot törölközőszáraz hajba dolgozza bele, majd 2 perc múlva öblítse ki.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki! Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Glycerin,Behenamidopropyl Dimethylamine,Citric Acid,Dicaprylyl Carbonate,Ubiquinone,Soy Amino Acids,Wheat Amino Acids,Serine,Threonine,Arginine HCl,Phenoxyethanol,Isopropyl Myristate,Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,Parfum (Fragrance),Behentrimonium Chloride,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Isopropyl Alcohol,Ethylhexylglycerin,Ceteareth-20,Limonene,Alpha-Isomethyl Ionone,Benzyl Alcohol,Sodium Benzoate,Potassium Sorbate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.