Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Bonacure Peptide Repair Rescue Regeneráló Spray Hajbalzsam 400ml
8.560 Ft (6.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bonacure Peptide Repair Rescue Regeneráló Spray Hajbalzsam 400ml

8.560 Ft (6.740 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Egy hajban maradó spray balzsam, amely azonnal kisimítja a sérült hajat. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 2708475
Szerezhető hűségpontok: 43
Egységár: 21,40 Ft/ml
Vonalkód: 4045787723793

Leírás

Egy hajban maradó spray balzsam, amely azonnal kisimítja a sérült hajat. A szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes formula regenerálja a haj belső szerkezetét és rugalmasságát, anélkül hogy elnehezítené a hajat. Vegán* hajtermék.

FEJLETT BŐRÁPOLÁSI TECHNOLÓGIÁK MOST HAJÁPOLÁSRA IS Ahogy a bőrápoló termékeknek, úgy a hajápolási termékeknek is mindent hajtípust különbözőképpen kell kezelniük, figyelembe véve annak tulajdonságait. A Schwarzkopf Professional Laboratóriuma a BC Bonacure-ban egyesítette a legjobb bőrápolási technológiákat. Szalon szépségű haj minden vendég számára a szalonban és otthon is.

Főbb előnyök

  • Használd a gubancok kisimításához a fésülhetőség megkönnyítésének érdekében

  • Hővédelmet biztosít

  • Puha tapintásúvá teszi a hajat és lezárja a felszínét a ragyogóan fényes haj érdekében

  • Vegán formula*

Technológia

Fejlett technológiai megoldás, a vegán ápoló komplex, vegán keratin alternatíva és az arginin erejével. Ha a hajat káros hatások, úgymint kémiai eljárások, hő, UV-sugarak és szabadgyökök érik, a kutikula töredezetté válhat vagy akár el is tűnhet, védtelenül hagyva a hajrostokat. A haj rendszerint két szinten károsodik: mély szerkezeti hézagok keletkeznek a kortexben, amelyek gyengítik a haj szerkezetét, míg a kutikula egyenetlenné és durvává válik. Idővel nő a haj töredezésének és gubancosodásának esélye, a haj elveszíti a természetes esését, puhaságát és fényét. A Bonacure Repair Rescue titka a Cell Equalizer Technológia és az arginin kombinációja, amivel az elmúlt három év alatt keletkezett sérülések is visszaállíthatóak. A hajat apró részenként állítja helyre és egy reaktív, súrlódásgátló pajzzsal védi. A haj azonnal és láthatóan regenerált, erős, életteli, lenyügőző fényes és puha lesz.

Használat módja

Jól rázza fel. Az azonnali kisimító hatásért a spray balzsamot leválasztásonként haladva, törölközőszáraz hajra vigye fel. Nem szükséges kiöblíteni, igény szerint formázzuk.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki! Közvetlen napfénytől védendő. Tűzveszélyes. Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők/INCI

Aqua (Water, Eau),Dicaprylyl Carbonate,Cetyl Ethylhexanoate,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Arginine,Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Soy Amino Acids,Wheat Amino Acids,Serine,Threonine,Arginine HCl,Parfum (Fragrance),Lactic Acid,Sodium Benzoate,Cetrimonium Chloride,Linalool,Limonene,Citronellol,Benzyl Alcohol,Geraniol,Alpha-Isomethyl Ionone,Citric Acid,Coumarin,Potassium Sorbate

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.