Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Arcaya Matt2Go ampulla 2ml
870 Ft (685 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Arcaya Matt2Go ampulla 2ml

870 Ft (685 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

    

antibakteriális, pórusfinomító és gyulladáscsökkentő hatású

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ARCAMPMATT2GO199
Szerezhető hűségpontok: 5
Egységár: 435,00 Ft/ml
Vonalkód: 4260025931079

Leírás

Az arcaya Anti Pimple Ampoule Matt2Go-ban található teafaolaj antibakteriális, pórusfinomító és gyulladáscsökkentő hatású. Az epidermisz skálázása megelőzhető. Az ausztrál ujj mészből származó gyümölcssav kisimítja a bőrt, rugalmassá teszi a bőrt, és természetes ragyogást is ad neki. A szalicilsav is fokozza ezt a hatást! Az arcaya ampullában lévő hialuron szennyeződések esetén hidratálja a bőrt.
Az arcaya pattanásgátló ampullái az üveg ampullák szépség elixírjei. Az előnyök felülmúlhatatlanok: koncentrált hatás, biztonságos használat és ugyanakkor minimális termékmegőrzés.

Mely összetevők segítenek célzottan? A teafaolajat a problémás bőr csodaszerének tekintik. Megvédi a bőrt a pattanásoktól és szennyeződésektől, és antibakteriális hatású. Ugyanakkor a teafaolaj megakadályozza a bőr pelyhesedését. Az ausztrál ujj mész (AHA gyümölcssavakkal: Alfa hidroxisavakkal) finomítja a bőr pórusait és enyhíti a gyulladást. A szalicilsav ezt a hatást összehúzó és antibakteriális tulajdonságokkal fokozza. A szerin egy alapvető fehérje építőelem, amely puha és rugalmasan tartja a sejtfalakat. A 3-szoros hialuronsav nedvességet hoz az arcra, regenerálja és kitölti a ráncokat.


Fontos hatóanyagok: teafaolaj, ausztrál ujj mész (gyümölcssav), szalicilsav, szerin, 3-szoros hialuronsav. 

Összetevők

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Propanediol, Pentylene Glycol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Panthenol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Microcitrus Australasia (Lime Pearl) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Serine, Lactic Acid, Xanthan Gum, Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium PCA, Saccharide Isomerate, Phenylethylalkohol, Citric Acid, Urea, Sorbitol, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Allantoin, Sodium Sulfate, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, CI 19140 (Acid Yellow 23), CI 42090 (Acid Blue 9), Limonene.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Fajta Ampulla