Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Arcaya Hemp&Olive ampulla 2ml
870 Ft (685 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Arcaya Hemp&Olive ampulla 2ml

870 Ft (685 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

  

Fáradt, meggyötört, napégette bőrre. Masszírozza a letisztított bőrbe.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ARCAMPHEMP185
Szerezhető hűségpontok: 5
Egységár: 435,00 Ft/ml
Vonalkód: 4260025932793

Leírás

Vitalizáló kétfázisú aktív ampulla kenderrel és olívaolajjal.

Az ampullában található kenderolaj a csodás arcszín eléréséért felel. Táplálja a bőrt érzékeny bőrűeknek is ajánlott. Az olívaolaj zsírsavai hasonlítanak a bőr saját lipidjeire és tárolják a nedvességet. Az E-vitamin, mint fontos antioxidáns, védi és táplálja a bőrt. Az értékes szezámolaj A- és E-vitaminnal erősíti a sejtek növekedését és lelassítja a bőrsejtek öregedési folyamatát.

Fontos hatóanyagok: kenderolaj (Omega 3-6), olívaolaj (Omega 9), szezámolaj, jojobaolaj, chondrus crispus (alga kivonat). 

Használat
Reggel és este vigye fel alapos arctisztítás után, és finoman masszírozza be. Felbontás előtt mindig alaposan rázza fel ezt a 2 fázisú ampullát! Ezután kenjen krémet szükség szerint.

Összetevők

Aqua (Water), Dicaprylyl Ether, Pentylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Phenoxyethanol, Glyceryl Linoleate, Tocopheryl Acetate, Chondrus Crispus (Algae) Extract, Perilla Frutescens Seed Oil, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Galactoarabinan, Glyceryl Linolenate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylene Glycol, Bisabolol, Tocopherol, Pectin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Fajta Ampulla