Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Arcaya Beauty Day ampulla 2ml
870 Ft (685 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Arcaya Beauty Day ampulla 2ml

870 Ft (685 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

   

A ragyogóan tökéletes megjelenésért és a friss arcbőrért.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ARCAMPBEAUTYDAY
Szerezhető hűségpontok: 5
Egységár: 435,00 Ft/ml
Vonalkód: 4260025932878

Leírás

Hatóanyag

karotin, hyaluron és avokádóolaj.

A ragyogóan tökéletes megjelenésért és a friss arcbőrért: Ez a hatékony hidratáló kivonat minden bőrnek látható frissességet és ragyogóan egészséges megjelenést biztosít. Az A-vitaminnal és természetes lipidekkel rendelkező karotin támogatja a bőr regeneratív erejét, észrevehető frissességet és tökéletes ragyogást biztosítva az arcbőrnek. Ez az ampulla ideális, ha a bőrt meg kell védeni az időjárástól. Különösen ajánlott, ha a bőr sápadtnak, gyengének vagy ráncosnak tűnik.

A Beauty day ampulla használata előtt alaposan tisztítsa meg az arcot egy megfelelő kozmetikai lemosóval. A Beauty Day ampullá kiegészítőjeként  vigyen fel egy krémet, e.B. Hyaluron Booster Krémet. 

Hogyan kaphatok egészségesebb bőröt? A béta-karotin a növényekben található természetes hatóanyag és az A-vitamin előfutára, hatékony antioxidáns és fontos vitamin a bőr szépségéhez. Csodálatos sárga-narancssárga napszíne van, amely azonnal frissességet ad az arcbőrnek. A karotin megvédi a bőrt az UV sugarak káros hatásaitól is. A Hyaluron a nedvességet a mélységig tárolja.

Fontos hatóanyagok: béta-karotin, avokádóolaj, hialuron. 

Összetevők/INCI

Aqua (víz), glicerin, izopropil-mirisztát, pentilén-glikol, cetearil-glükozid, etilhexil-sztearát, betain, izosztearil-izosztearát, panthenol, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, kálium-cetil-foszfát, tokoferil, etil-glutamin, etil-glikol, etil-foszfát, tokoferol, etil-glikol, parfum (parfum) Alkil-akrilát-keresztpolimer, Persea Gratissima (avokádó) olaj, Chondrus Crispus (karragén) kivonat, béta-karotin (CI 40800), nátrium-hialuronát, cetil-alkohol, tokoferil-acetát, tetra-nátrium-glutamát-diacetát, hidrogénezett palm-glicerin-hidrogénezett palm-glicerin , Metil-propándiol, xantángumi, kaprilil-glikol, citromsav, pektin, nátrium-hidroxid, fenil-propanol, nátrium-szulfát, nátrium-klorid, fenoxietanol, CI 19140 (Acid Yellow 23), CI 16255 (Acid Red 18), Limonene.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Fajta Ampulla