Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Arcaya ampulla Aktiv Energy 2ml
870 Ft (685 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Arcaya ampulla Aktiv Energy 2ml

870 Ft (685 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

  

Az új mikrotextúra hatása serkentő, simító és nyugtató.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: ARCAMPENAC
Szerezhető hűségpontok: 5
Egységár: 435,00 Ft/ml
Vonalkód: 4260025934810

Leírás

Ez a high-tech ampulla feltölti a bőr természetes elemeit. A bőr azonnal hidratálódik, és azonnal frissnek tűnik.  A fáradtság minden jele eltűnik. A ráncok  első jeleit hatékonyan gátolják. Használat: Finoman alkalmazza, és engedje, hogy felszívódjon a bőrbe.

 Jól rázza meg, és óvatosan érintse meg az ampulla tetejét, hogy a folyadék az aljára folyjon. A kezek védelme érdekében helyezze a szövetet vagy a törülközőt az ampulla köré. Csatlakoztassa hátra az ampulla felső részét a törésgyűrűnél. NE nyissa fel az ampullát csupasz kézzel.

Tisztítsa meg az arcot, vigye fel a kívánt mennyiséget a kezekre, vigye fel az arcra és óvatosan masszírozza be a bőrt. A krém utána felvihető. A folyadékot fel kell használni a felnyitástól számított két napon belül. Az egyszeri használat további szépségnövelést nyújt, de a tíz ampulla felhasználása 2-3 héten keresztül biztosítja a legjobb eredményt.

Alkalmazás Az ampullák egymással összehangolódnak, kombinálhatók és szükség esetén összekeverhetők. Az  ampullákat ultrahanggal vagy iontoforézissel is feldolgozhatjuk.

Összetevők

Aqua (Water), Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Panthenol, Phenoxyethanol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Trideceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hyaluronate, Urea, Trehalose, Parfum (Fragrance), Propylene Glycol, Citric Acid, Serine, Lactic Acid, Sodium Carrageenan, Jania Rubens Extract, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Algin, Pullulan, Sodium Hydroxide, CI 19140 (Yellow 5 Lake), Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, CI 42090 (Blue 1), Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Citral, Eugenol, Geraniol, Linalool, Citronellol, Limonene.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Fajta Ampulla