Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Yoshida Pro-Spray LCD vizes pedikűrgép
299.900 Ft (236.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Yoshida Pro-Spray LCD vizes pedikűrgép

299.900 Ft (236.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Legújabb fejlesztésű vizes pedikűr gép. Vizes technológiának köszönhetően munka közben egyszerre fertőtlenítesz, és hűtöd a bőr felületét is. 2 in 1 gép, hiszen egy mozdulattal ki tudod kapcsolni a permetező funkciót, így száraz csiszolást is tudsz vele végezni.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA114883
Szerezhető hűségpontok: 1500
Vonalkód: 5906717409035

Leírás

A szépség szolgálatában

A YOSHIDA olyan orvosi eszközöket és kozmetikai eszközöket kínál, amelyeket a felhasznált anyagok legmagasabb minősége, rendkívül gondos kidolgozás és technológiai innováció jellemez.

Egyszerű és intuitív vezérlés

A színes LCD érintőpanel egyszerű és intuitív kezelést tesz lehetővé. A menü bekapcsolása után a fordulatszámot 10 000 és 40 000 ford./perc között állíthatja be. A kéziegységet az animált képre kattintva vagy a START/SZÜNET gomb megnyomásával kapcsolhatja be vagy ki. A bekapcsoló gomb a teljes rendszer be- és kikapcsolására szolgál, nem kell kihúzni a konnektorból.

 

Tökéletes a szépségszalonban/lábgyógyászati ​​klinikán

A modern YOSHIDA pedikűrgép tökéletes minden olyan feladathoz, amely a szépségszalonban vagy a lábgyógyászati ​​klinikán vár rád. A lenyűgöző fémház és a hasznos műanyag elemek tökéletesen illeszkednek ennek az egyedülálló csiszológépnek a megjelenéséhez. A ház tetején található fogantyú lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot.

Egyedi kézidarab csatlakoztatott spray-vel

A készülék kéziegysége a jól ismert Marathon márkától származik. Fémötvözetekből és műanyag elemekből készül. Könnyű, rezgésmentes, tökéletesen illeszkedik a kézbe.

 

A kezelés során használjon spray-t

A megvilágított folyadéktartály űrtartalma 250ml. Nagyon könnyen eltávolítható, tisztítható és újratölthető. A folyadék a másik végéhez csatlakoztatott tömlőbe kerül. A kéziegységhez csatlakoztatott spray könnyen elérhető az eljárás során. Állítsa be a permetezés intenzitását a gomb elforgatásával. Kapcsolja be vagy ki a spray-t a kijelzőn lévő gombbal.

További megoldások a nagyobb kényelem érdekében

A készülék bal oldalán egy kis állvány található. A jobb oldalon kéziegység-tartó van rögzítve. A lábhajtás csatlakoztatható (a dobozban találja), és a kézidarab működésének aktiválására/deaktiválására használható.

 

Programozza be a rendszert, hogy megkönnyítse munkáját

A készülék 6 különböző módban programozható. Mindegyik más-más sebességet és kiválasztott forgásirányt tartalmaz. Azt is beállíthatja, hogy a permet aktív legyen-e vagy sem.

 

Twist-Lock: Könnyű bitcsere

Felejtsd el a kulcsok és orsók használatát, a TWIST-LOCK  egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi a frézer gyors és egyszerű cseréjét egy mozdulattal. Forduljon balra a feloldáshoz, lazítsa meg és cserélje ki a bitet. Forduljon jobbra a zár bezárásához és a bit beszereléséhez.

A készlet tartalma:

Csiszológép (tartállyal), kéziegység (a spray-hez csatlakoztatva), lábpedál, fejkészlet.

Leírás:

• Professzionális és modern körömfúró gép minden lábgyógyászati ​​kezeléshez. A körmökkel való munkához is jól használható. 
• Állítható forgási tartomány 10-40 ezer között. 
• Spray egy 250 ml-es folyadéktartályhoz csatlakoztatva. Állítható szóráskép. 
• Színes, érintőképernyős kijelző kezelőpanellel.

• Programozható módok. 
• Könnyű és rezgésmentes Marathon kézidarab 
• Twist-Lock tokmány rendszer 
• Lábhajtás mellékelve 
• Garancia: 2 év

 

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 28 W 
Feszültség: 200-240 V 
Méretek: 14 cm magas / 27 cm széles / 18,5 cm mély 
Súly: 6,8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.