Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

TRYCHO fekete elektromos fejmosó
479.500 Ft (377.559 Ft + ÁFA)

TRYCHO fekete elektromos fejmosó

479.500 Ft (377.559 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Szállítás alatt

Olasz luxus fejmosó, fekete műbőr kárpittal 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA148168
Szerezhető hűségpontok: 2398
Vonalkód: 5906717458255

Leírás

Professzionális fejmosó a teljes kényelemért

A Gabbiano TRYCHO elektromos fodrász fejmosó lehetővé teszi a kényelmes hajmosást, biztosítva a megfelelő pozíció beállítását a vendég igényeihez. Egyszerű kezelése és kényelme hatékony munkát biztosít.

Alkalmazkodás az Ön igényeihez

Elektromos működtetővel állítható, a háttámla és a lábtámasz szinkronban nyílik ki, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfél igényeihez igazodva ergonómikus pozíciót biztosítson A felszerelés fekvő helyzetbe kihajtható, így optimális tartást biztosít a hátnak és a lábaknak . Ez csökkenti az izomfeszülést, ami biztosítja a kényelmet még a hosszan tartó kezelések során is. A dőlésszög lábhajtással szabályozható - a megfelelő gomb megnyomásával emelheti vagy süllyesztheti. Ez a megoldás nem csak a kivételes kényelem , hanem a praktikum is, aminek köszönhetően termékeink tökéletesen megfelelnek a legigényesebb felhasználók elvárásainak is.

Stílusos mosdó a kényelmes használatért

A fehér árnyalatú kerámia mosdókagyló mélysége lehetővé teszi a fodrászati ​​szolgáltatások széles skálájának kényelmes és hatékony elvégzését , megakadályozva a víz és a kezelés során használt termékek túlzott fröccsenését. A felhasznált anyagnak köszönhetően a mosdókagyló tartós, ellenáll az elszíneződésnek és a karcolásoknak , valamint nagyon könnyen tisztán tartható. A megfelelően profilozott gallér biztosítja a kényelmet a hajmosás során. Speciális támaszték használata a tálban garantálja a fej megfelelő alátámasztását, így a súlya nem a nyakon fekszik. Az innovatív megoldás megakadályozza a feszültséget és a kényelmetlenséget a nyak területén, és magas kényelmet biztosít még hosszú kezelések során is. Ezenkívül a kényelmes fekete műanyag borításnak köszönhetően a vásárló nem fogja érezni a hideg kerámia felület kellemetlenségét.

Optimális felszereltség

Az autómosó keverős csappal van felszerelve , amely állandó hozzáférést biztosít a hideg és meleg vízhez. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet egyszerű beállítását az ügyfél igényei szerint. A 120 cm hosszú tömlővel ellátott zuhanyfej és egy külön elhelyezési hely megkönnyíti a munkát, a speciális szűrővel ellátott krómdugó pedig lehetővé teszi a víz áramlásának szabályozását és a magas higiéniai előírások betartását a szalonban. A vízcsatlakozás az oszlopon belül van elhelyezve, amely lehetővé teszi az esetleges csövek hatékony elrejtését, míg a könnyen eltávolítható panel szükség esetén problémamentes hozzáférést biztosít. A szék profilozása biztosítja a kényelmet a különböző kezelések során, a lábtámasz pedig kiváló tartást biztosít a lábaknak . A funkcionalitás és a kényelem kombinációja még kényelmesebbé teszi a fodrászszalonban való munkát.

Modern megjelenés magas funkcionalitással

A Gabbiano TRYCHO fodrászmosót úgy alakítottuk ki, hogy időigényes ápoló vagy festő kezeléseket végezzen, és kényelmes testhelyzetet biztosítson a kliensnek a hosszabb eljárások során. A megfelelően profilált, tartós habszivaccsal töltött fotel nagyfokú használati kényelmet biztosít, a kárpitozott karfák pedig a vásárló vállának helyes elhelyezésétteszik lehetővé A háttámla optimális szögben van elhelyezve, és kiváló tartást biztosít a gerincnek. A fekete árnyalatú szintetikus bőr borítás garantálja a hosszú távú tartósságot és a könnyű tisztítást . Az autómosó eredeti, elegáns megjelenése egyedi megjelenést kölcsönöz a belső térnek . Az alap stabilitást ad, és finoman hangsúlyozza az autómosó stílusos karakterét. A készlet teljes krómozott szerelvényeket tartalmaz , beleértve a csaptelepet, a zuhanyfejet és a dedikált tömlőket, amelyek a munkához szükséges eszközök teljes készletét biztosítják .

Méretek a képen láthatók.

Adatok:
Működtető: elektromos 
Vezérlés: láb 
Tál anyaga: kerámia 
Tál színe: fehér árnyalatok 
Kárpit színe: fekete árnyalatai 
Szerelvények színe: króm árnyalatai Kárpit 
anyaga: szintetikus bőr 
Garancia: 12 hónap

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban az Alveola saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.

A termék külföldi raktárból érkezik, így szállítási ideje 1-4 hét, és kizárólag átutalásos fizetéssel vagy előleg megfizetésével rendelhető!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

kárpit színe fekete
porcelántál színe fehér
váz színe fekete