Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Variációk 1 termékkel: Körömnyomda

Variációk 1 termékkel: Körömnyomda

körömnyomda hatalmas lehetőség azoknak, akiknek kreativitásuk van, ám a kézügyességükkel még nem elégedettek. A nyomda lehetővé teszi, hogy finom, kidolgozott mintákat hozzunk létre, és kis fantáziával igazán egyedi hatású körmöket készíthetünk.

Ombre minta

Az egyik nagyon egyszerű módja annak, hogy feldobjuk a mintát, ha nem egy színből készítjük el, hanem több színt használva, ombre hatást készítünk a lemezen, ezzel pedig ombre mintát nyomunk a körömre. Máris feldobtuk egy kis csavarral!

Inverz minta

Főleg nagyobb, geometrikus mintáknál mutat nagyon jól, ha az alapkörömre ombre hatást készítünk akár 2-3 színből, majd erre nyomjuk a fekete mintát, ami így ún. inverz mintát hoz létre, olyan, mintha az ombre háttér lenne maga a minta. Egészen különleges érzéki csalódás!

Krómpor, neon pigmentpor

Szuperül feldobhatjuk a mintát azzal, ha fekete mintára valamilyen krómport, fehér mintára neon pigmentport dörzsölünk. Ha körömlakkal dolgozunk akkor ügyeljünk arra, hogy gyors száradás miatt nagyon gyorsan kerüljön a por a mintára, ha pedig nyomdazselét használunk, akkor pár másodperc kötés után már jöjjenek is a porok, hogy a ragacsos rétegbe még be tudjuk dörzsölni. Ezután távolítsuk el a felesleges port a körömről egy puha kefével és mindenképpen fedni kell azért, hogy a bedörzsölt por tartós maradjon.

Duplikált hatás

Nagyon egyedi hatást érhetünk el akkor, ha egy színnek 2-3 árnyalatát használva ugyanazt a mintát felvisszük a körömre, mindegyik színnél picit eltolva valamerre a mintát, így kicsit 3 dimenziós hatást érhetünk el. Érdemes a sötét színt legelőször használni és a legvilágosabbat, esetleg fehéret a legutolsóként.

Szívesen kísérleteznél, és kipróbálnád a rendkívül mutatós Mineral art díszítést is? Olvasd el Ásványkő hatás – A természet ihlette csodás díszítés című cikkünket!

Csillámos, fémes részletek

Minden minta esetén vannak olyan részek, amelynek jól áll, ha kicsit kiemeljük valamilyen fémes, metálos hatással, erre szuper jók a metál fényű nyomdazselék, amelyekkel a teljes mintát pici eltolással, vagy egy másik mintát (például egyenes vonalat, ívet, indát) az eredeti mintánk mellé nyomva máris izgalmasabb díszítést készíthetünk.

Körömnyomda Lemez - Animal Love

Saját készítésű matricák

Ne felejtsük el a nyomdának azt a szuper adottságát sem, hogy akár előre elkészíthetünk saját matricákat is, ahol a nyomdával megadhatjuk a minta körvonalát, vékony réteg géllakkal kiszínezhetjük, és az egészet megköttetve megkapjuk a saját gyártású matricánkat. Ha ügyesen és vékonyan dolgoztunk, ezt a hajszálvékony mintát a köröm felületére rásimítva és fényzselével fedve kész is a villámgyors díszítés.

Ugye, hogy nem is olyan unalmas dolog a nyomdázás? Ha szeretnél kifejezetten az őszi szezonhoz illő manikűrt készíteni, használd Körömnyomda Lemez - Leaf Design termékünket, és válassz a természet ihlette levelek közül!

Cikk szerzője:

Darabos Évi

Tartalomhoz tartozó címkék: gél lakk műköröm