Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Snippex csipesz TS16 rozéarany
1.250 Ft (984 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Snippex csipesz TS16 rozéarany

1.250 Ft (984 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

SNIPPEX ferde csipesz precíz és stílusos eszköz, amely számos kozmetikai eljárásban használható, beleértve a szemöldök modellezését is.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 144243
Szerezhető hűségpontok: 7
Vonalkód: 5906717451454

Leírás

Precíziós eszköz

A ferde SNIPPEX csipesz divatos rózsaarany árnyalatával és polírozott felületével vonzza a tekintetet. Nagyszerű kiegészítő lesz a precíz kozmetikai kezelések, például a szemöldök beállítása során, mind a professzionális szépségszalonokban, mind otthon.

A munka kényelme

A megfelelően kiegyensúlyozott karok szilárd fogást biztosítanak, és a csúszásmentes elemek megakadályozzák a szerszám csúszását a kézben, így a csipesz használata még kényelmesebbé válik. A jól formázott végek tökéletesen illeszkednek, ami gyorssá, hatékonnyá és fájdalommentessé teszi a nem kívánt szőrszálak eltávolítását.

Tartósság és funkcionalitás

A kiváló minőségű szénacél használata a csipeszeket tartóssá és tompítóvá teszi, valamint könnyen tisztítható. Alkalmas alacsony hőmérsékleten történő fertőtlenítésre. Van egy dugója, amely együtt tartja a szerszámkarokat, amikor a munka elvégezte. Ez lehetővé teszi a csipeszek biztonságos tárolását, és megakadályozza, hogy a hegy tompává váljon.

Méretek:Markolatfelület szélessége: 3 mm
Csipesz hossza:
9.5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.