Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

DivaLine Sminkszék
58.800 Ft (46.299 Ft + ÁFA)
Menny.:db

DivaLine Sminkszék

58.800 Ft (46.299 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: külföldi raktáron

Az összecsukható alumínium szék sminkeléshez.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: DLA133430
Szerezhető hűségpontok: 295
Vonalkód: 5906717436529

Leírás

Könnyű, többfunkciós sminkszék

Az összecsukható alumínium szék, mely tökéletes sminkeléshez. Remek felszerelése lesz szépségszalonoknak, fotósoknak és filmeseknek, sminkszobáknak. A stabil, könnyű forma megkönnyíti a hordozhatóságot, így mobilszolgáltatások esetén pótolhatatlan.

Alkalmazások széles spektruma

A szék zárrendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást használat közbenMiután kinyitották, könnyen összecsukhatók, ami sokkal könnyebbé teszi a tárolást és a szállítástA minimalista kartámaszok és a közel 40cm széles lábtámasz kényelmet biztosítanak a sminkelés során. A háttámlával együtt lehetővé teszik a megfelelő pozíció felvételét , ami különösen fontos a hosszabb munkák során. Az alkalmazott megoldások rendkívül praktikussá teszik a széket , bőséges munkateret biztosít a mobil szolgáltatásokat kínáló embereknek, és a legszokatlanabb körülmények között is jól működik.

Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. - A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik. Vásárláskor a mindenkori Forgalmazó saját jótállási feltételei érvényesek, jelen esetben 1 év.

A termék külföldi raktárból kizárólag megrendelésre érkezik, így szállítási ideje 1-8 hét is lehet, s kizárólag átutalásos fizetési móddal, vagy előleg megfizetéssel lehetséges!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.