Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

PolyAcryl Gel Soft - Tégelyben - Light Pink 50g
8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

PolyAcryl Gel Soft - Tégelyben - Light Pink 50g

8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Szupersűrű építő zselé, mellyel valóban porcelánhatású körmök készíthetők, ráadásul szagtalan liquid használattal. Akár korlátlan ideig formázható, mivel csak UV/LED-lámpában köt.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: PNZ4099
Szerezhető hűségpontok: 44
Egységár: 175,80 Ft/g

Leírás

Vadonatúj Light Pink árnyalatban!

Egyedi összetétele és sűrű állaga a zselék és a porcelánok legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi. Ezzel a szagtalan technikával könnyen formázható, bombabiztos tapadású, strapabíró körmök készíthetők gyors szalonmunkában is. Tégelyes kiszerelésének köszönhetően anyagveszteség nélkül, spatulával könnyen és pontosan adagolható, hiszen csak annyit veszel ki a tégelyből, amennyire valóban szükség van, így az utolsó csepp zselé is felhasználható.

A tégelyes kiszerelés előnye a tubusos kiszereléssel szemben:

  • Könnyebben adagolható,

  • Nem köt be a tubus csőrébe,

  • A teljes anyagmennyiség felhasználható anyagveszteség nélkül,

  • Szupergyors szalonmunka,

  • Kevés lépésben felvihető, mint a porcelán,

  • Könnyen alakítható,

  • Akár korlátlan ideig formázható,

  • UV- és LED-lámpában is megköt,

  • Alapréteg nélkül kiválóan tapad – elég csak előkészítő folyadékok használata,

  • Könnyű reszelni, mint a zselét,

  • Kiváló anyag mosolyvonal reszeléshez,

  • Könnyen kialakítható színátmenetek,

  • Porcelánkörmök látványvilága,

  • A zselé könnyűsége a porcelán stabilitásával,

  • Saját köröm megerősítéséhez, épített körmökhöz vagy tipes technikához egyaránt alkalmas,

  • Könnyen kezelhető tégelyes kiszerelés,

  • Kedvező árú kiszerelés,

  • Nem kell ujjanként köttetni, a sűrű anyaggal az egész stabilan a helyén marad, nem folyik meg.

Szupersűrű építő zselé, mellyel valóban porcelánhatású körmök készíthetők, ráadásul szagtalan liquid használattal. Akár korlátlan ideig formázható, mivel csak UV/LED-lámpában köt. A porcelánhoz hasonlóan pár lépésben elkészíthető a köröm, könnyű reszelni. Könnyű viselet, mégis stabil végeredmény.

Saját köröm megerősítéséhez, épített körmökhöz és tipes technikához egyaránt ajánljuk, mosolyvonal reszeléshez, színátmenetek kialakításához tökéletes választás.

Hogyan használjuk a polygélt, avagy másnéven az AcrylGel-t?

Sablonos építés esetén felhelyezzük a sablont. A kívánt polyacrylgel mennyiséget spatula segítségével kivesszük a tégelyből és felhelyezzük az előkészített körömlemez felületére. Ecsetünket mártsuk bele a Perfect Acrylgel Solution-be, jól itassuk fel papírtörlőn, hogy az ecset csak nedves maradjon. Majd porcelán technikai mozdulatokkal lapogassuk, oszlassuk el a köröm felületén és a sablonon az Acrylgel Soft-ot. Tegyük be UV/LED lámpába köttetni. Kötés után fixáló folyadékkal távolítsuk el a ragadós réteget. Sablonos építés esetén távolítsuk el a sablont, majd reszelővel alakítsuk ki a kívánt hosszt és formát, reszeljük át a felületet. Reszelés után, fényzselé felvitele előtt töröljük át a köröm felületét Perfect Prep-pel.

Reverse TIP Technikához is alkalmas! - Gyors műköröm építéshez

Nem vagy magabiztos a sablon felhelyezésben? Ez az építési módszer a tuti megoldás, ha nem szeretsz bajlódni a sablonnal, vagy ha izzadós a vendéged keze. A Reverse TIP, azaz fordított TIP technikát imádni fogod! AcrylGel felhasználásához kifejlesztett átlátszó, műanyag tip készlet segítségével a műköröm építési időt minimálisra csökkenthetjük. Pontos hosszúságot építhetünk anyagveszteség nélkül. A reszelést minimalizálhatjuk, mivel a tip egyenletes és tükörsima műkörömfelületet biztosít. Egy tip több alkalommal is felhasználható.

Hogyan használd Reverse Tip technikához?

Először kiválasztjuk az adott körömhöz illő tipet úgy, hogy az oldal a sáncok mentén illeszkedjen. (A tip felhelyezés szabályai szerint, de csak az oldalvonalak szempontjából.) Figyelem! A tipet az egész köröm felületére fogjuk illeszteni! Miután kiválasztottuk a tipeket, előkészítjük műkörömépítéshez a köröm felületét. A tip homorú mélyedésébe beletöltjük a kívánt AcrylGel-t, ecset segítségével eligazítjuk a tip belsejében az anyagot, kialakítjuk a hosszt és formát, majd felhelyezzük a köröm felületére és együtt köttetjük meg az UV/LED vagy UV-lámpánkban. A kötési idő után óvatosan lepattintjuk a tipet, fixáljuk a felületet, és formázzuk a körmöt, esetleg bufferozzuk a felületet és fényzselével fedjük. 

Gyakran felmerülő kérdések:

ELŐKÉSZÍTÉS: A körmöket ugyanúgy kell előkészíteni, mintha zselé vagy porcelán körömépítő anyagot használnánk.
ALÁ: Az AcrylGel alá nem kell alapozó zselét használni. (Elég csak a megszokott körömelőkészítőket használni: Perfect Prep és Perfect Bond Primer)
FOLYADÉK: Fixáló folyadékot használhatunk az ecset nedvesítésére. (Nem kell az acryl technikához használt monomer (liquid)
ECSET: A formázáshoz természetes szőrű porcelán ecsetet javaslunk, de attól függően, hogy ki mihez szokott, zselés ecset is használható.
KÖTÉS: Akár az egész kézre egyszerre felvihető az anyag, nem kell egyenként köttetni, stabilan a helyén marad. UV- és LED-fényben is köt.

FÁZIS: EGYFÁZISÚ, HŐKÉPZŐDÉS: SZINTE NINCS, KÖTÉSI IDŐ: UV 4-5 PERC, UV/LED: 2 PERC

Tudj meg többet!

PolyAcryl Gél a műkörmösök népszerű körömépítési technikája

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.